Over mij

Hoi! Ik ben Chelsey Meijners. Een 24 jarige blogger uit Alkmaar. Leuk dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog!

Bloggen is voor sommigen hun full-time job, maar voor mij is het gewoon een hobby. Naast mijn blog heb ik ook andere dagelijkse bezigheden zoals leuke dingen doen met mijn vrienden, sporten, de Harry Potter reeks voor de zoveelste keer opnieuw lezen, naar concerten gaan en ben ik regelmatig in een pretpark te vinden. Ik ben afgestudeerd van de opleiding Media, Informatie en Communicatie (Creative Business) aan de Hogeschool van Amsterdam en werk momenteel full-time als Marketing & Communicatie medewerkster.

Hoe is 'Chelsey Meijners' ontstaan?
Vroeger was ik dol op het maken van websites. Ik was toen veel te vinden op zikle.nl, daarop kon je namelijk jouw eigen site gratis aanmaken. Elke dag was ik bezig met layouts maken en allerlei prulletjes aan het designen. Continu veranderde ik mijn website met een nieuwe layout en stijl. Op Zikle.nl had ik ook veel contact met andere mensen en in het forum werden er vaak tutorails gedeeld waarvan ik nog meer kon leren. Na het overlijden van mijn vader in 2009 was ik er volledig mee gestopt. Ik had geen inspiratie meer, designen deed ik ook alleen als ik mij blij voelde. Ik liet mijn website ook een flink tijdje volledig links liggen. Sinds 2014 voelde ik enorm de drang om een blog te gaan beginnen. Ik volgde zoveel mensen die een blog hebben, waardoor het bij mij ook ging prikkelen. Dus uiteindelijk, in september 2014, begon ik eerst te bloggen onder Life As Chelsey. Na 4 jaar te hebben geblogd onder deze naam, vond ik het tijd worden voor verandering. Sinds oktober 2018 blog ik persoonlijk onder mijn eigen naam, Chelsey Meijners.

Wat kan je op mijn blog verwachten?
Ik zie mijn blog als mijn eigen plekje op het internet. Voorheen schreef ik voornamelijk productreviews. Mijn blog heeft geen specifieke nich├ę, dus ik schrijf over de dingen die mij interesseren. Tegenwoordig kun je op mijn blog terecht voor persoonlijke blogposts, posts over reizen, pretparken en online marketing!


3 opmerkingen

  1. Wat een leuke blog Chelsey! Altijd leuk als je zulke mensen ziet met passie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke blog! Komt veel eten in voor! Zeker lezen krijg je trek van! NOM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha omg ik zat vroeger ook op zikle! hoe heette jij daar?

    BeantwoordenVerwijderen