Wereldkaart op drieluik van Fotocadeau | Review

Sinds afgelopen weekend wonen mijn vriend en ik samen! Voor de komende 1,5 jaar zullen wij vertoeven in een knus zomerhuisje. Zodra dit bekend was, was ik Pinterest al aan het afstruinen naar leuke wanddecoratie ideeën. Zo kwam ik terecht bij een drieluik. Van Fotocadeau.nl mocht ik een meerluik bestellen, wat supergoed uitkwam natuurlijk! Na heel wat inspiratie opdoen, zijn wij uiteindelijk gegaan voor een wereldkaart. Kijk je mee?

Wereldkaart op drieluik van Fotocadeau review

DRIELUIK

Drie- of meerluiken zie je tegenwoordig steeds vaker voorbij komen. Op het internet kwam ik veel leuke ideeën tegen. Het was toch best lastig om iets te vinden om erop te laten bedrukken. Mijn vriend en ik gingen allebei op zoek naar leuke foto's. Ik had een paar vakantie foto's, wat hij niet zo leuk vond. En hij kwam met foto's van dieren, wat ik weer helemaal niks vond. Uiteindelijk vonden we de perfecte tussenweg: een wereldkaart! Altijd goed en past overal wel bij. Omdat we tijdelijk in een zomerhuisje wonen, hebben we hier en daar wat spullen bij elkaar verzameld. Het is dus niet zo dat alles perfect bij elkaar past. Daarom vond ik het wel belangrijk dat het drieluik 'neutraal' zou zijn. En dat is best goed gelukt, al zeg ik het zelf.


Wereldkaart op een drieluik van Fotocadeau in huis


Het was al een hele opgave om een leuke afbeelding te vinden voor op het meerluik. Toen we uiteindelijk hadden gekozen voor een wereldkaart, moesten we op zoek gaan naar een die perfect op een meerluik zou passen. Na een flinke zoektocht, kwam ik uit op een geometrische wereldkaart. Ik vind dit soort wereldkaarten zelf heel mooi. Het is neutraal en zonder poespas. 

Review drieluik van fotocadeau


Als je het drieluik van dichtbij bekijkt, zie je wel dat de lijnen van de wereldkaart een beetje onscherp zijn. Maar dan moet je wel bijna met je neus er bovenop zitten. Dit komt ook doordat de foto die ik erop heb laten bedrukken een wat lagere resolutie had. Maar verder ziet hij er top uit en hangt hij mooi in ons huisje! Het is ook wel een eyecatcher, omdat je hem meteen ziet zodra je binnen stapt. 

Wereldkaart op drieluik


CONCLUSIE

Al met al vind ik dit drieluik een mooie toevoeging aan ons zomerhuisje. Ik heb inmiddels al vaker samengewerkt met Fotocadeau.nl en blijf keer op keer tevreden over hun producten! Je kunt werkelijk waar foto's op van alles laten bedrukken, helemaal naar eigen wens. Van een foto sleutelhanger tot foto collages en van foto op een mok tot een tuinposter. Ook leuk om cadeau te doen aan een ander of gewoon lekker aan jezelf, natuurlijk ;).

Wat vinden jullie van een drieluik?

Dit artikel betreft een gekregen product.

Geen opmerkingen