WIN: Foto op canvas! | Winactie

Even wat leuks in deze gekke periode! Ik mag namens Canvas Company een van mijn lezers opvrolijken met een canvas foto. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij kans maakt!


Foto op canvas

Ik mag een 120 x 80 cm foto op canvas weggeven ter waarde van €72,95! Een dierbare die je mist verrassen met een mooie foto op canvas of gewoon, voor jezelf, in de woonkamer of slaapkamer. Laat je favoriete herinnering tot leven komen op canvas! Was je sowieso al opzoek naar mooie decoratie voor jouw woonkamer of slaapkamer? Kijk dan eens bijvoorbeeld naar een wereldkaart schilderij ;). 

Hoe maak je kans?

 1. Like de Facebook-pagina van mijn blog 
 2. Laat in de comments weten dat je meedoet!
Extra kans: volg mijn blog op Bloglovin'

Dat is alles! Meedoen kan tot maandag 20 april. Succes!

Deze winactie is in samenwerking met Canvas Company.

4 opmerkingen

 1. Een beetje standaard misschien, maar een mooie foto van mijn twee schatjes zou ik wel erg leuk vinden. Helemaal voor straks n ons nieuwe huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuke actie.
  Ik doe graag mee en deel de actie ip Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke actie, ik maak graag kans! Op bloglovin' volg ik je ook.

  BeantwoordenVerwijderen