Oude Instagram foto's die ik nog wilde delen

Iets langer dan een jaar geleden besloot ik het Instagram account voor mijn blog te verwijderen. Eerlijk? Ik heb nog steeds geen spijt van mijn keuze. Onlangs was ik door Lightroom en VSCO Cam aan het scrollen en daar kwam ik foto's tegen die ik op dat account had geplaatst. Er zitten een aantal foto's tussen waar ik eigenlijk nog steeds trots op ben, dus deze deel ik hier met jullie!

Best Nine 2017 van mijn oude Instagram account

Geen spijt

Ik zei in de intro al dat ik absoluut geen spijt heb van mijn keuze om het account definitief te verwijderen. Waarom? Het heeft mij zó veel rust gegeven. Even geen groepjes meer, geen druk meer van merken om zo snel mogelijk iets te posten, ook niet meer de druk voelen om 'groter' te worden en daarmee het vergelijken van mezelf met anderen. Het enige wat ik nog mis, is het creëeren van content. Van het schieten van beeldmateriaal, tot het bewerken en online zetten. Ik vond het daarom erg leuk om door mijn gecreëerde Instagram kiekjes te struinen!

2 opmerkingen

  1. Ah die Harry Potter foto's zijn zo leuk! Maar ik begrijp je keuze echt volledig.. elke keer dat gedoe met bedrijven die binnen een week iets erop willen. Gelukkig heb je nog wel je Pretparkhoppers account :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Die vond ik ook het leukst om te maken :) Heel herkenbaar inderdaad. Ik moet ook zeggen dat ik er op Pretparkhoppers veel meer plezier in heb!

      Verwijderen