Mijn reis wishlist voor 2020

Sinds vorig jaar heb ik de reiskriebels helemaal te pakken. Ik ben naar Kopenhagen geweest, heb voor het eerst in mijn eentje een citytrip gedaan naar Praag en heb een paar keer de zon opgezocht op Kos en Gran Canaria. En nu wil ik meer. Nu er een huis in zicht is, wordt het helaas wel wat besparen dit jaar. Maar ik hoop toch nog een paar reisjes te kunnen maken. Ik deel vandaag mijn reis wishlist voor 2020 met jullie!

Foto: Kaboompics

Een weekendje weg in eigen land

Dit jaar wil ik weer heel graag een weekendje weg in eigen land. Vorig jaar kreeg ik een weekend Amersfoort cadeau van mijn vriend en wat heb ik toen genoten! Ik heb toen absoluut ontdekt dat een stedentrip in eigen land ook heel leuk kan zijn. Dit jaar gaan we sowieso al een weekendje naar Groningen voor het concert van Green Day, Fall Out Boy en Weezer, maar ik zou ook graag naar Valkenburg willen. Hier ben ik vroeger wel eens geweest, op de camping iets buiten Valkenburg. Maar ik zou deze stad graag willen herontdekken!

Verblijven in een natuurhuisje

Volgen jullie jenniefromtheblog ook al op Instagram? Zij verblijft regelmatig in natuurhuisjes en door haar ben ik om. Het ziet er altijd zo knus en gezellig uit. Dit zou ik ook graag een keer willen doen, al is het maar voor 1 nachtje. Dekentjes mee, lekker eten en spelletjes spelen onder het genot van een wijntje terwijl je uitkijkt op de natuur. Lijkt mij heerlijk!

Foto: StockSnap

 Stockholm

Voorheen trokken steden in Noord-Europa mij niet zo erg aan, maar sinds vorig jaar wil ik graag wat meer reisjes maken naar het noordelijke deel van Europa! Vorig jaar ben ik al naar Kopenhagen geweest en deze stad heeft mij toen aangenaam verrast. Een van mijn beste vriendinnen gaat voor een paar maanden werken in Stockholm, dus ik hoop dat ik haar dan kan komen opzoeken. 

Last-minute zonvakantie

Mijn vriend en ik hadden in eerste instantie een reis naar Bali op de planning gezet voor 2020. Maar nu er een huis in zicht komt, hebben we besloten dit op een lager pitje te zetten. Omdat we veel geld moeten gaan sparen, willen we waarschijnlijk een last-minute zonvakantie doen in de zomervakantie. Wellicht hebben jullie mijn horrorvakantie verhaal gelezen van een paar jaar geleden met mijn ex. Dit was ook een last-minute vakantie, maar nu weet ik dat ik goed moet opletten waar ik terecht zal komen. Een vereiste is natuurlijk wel lekker weer. Als we weer op een van de Canarische Eilanden terecht zouden komen, zou ik dat ook helemaal niet erg vinden. Zolang we er toch maar even tussenuit zijn!


Wishlist voor 2020

Bij reizen hoort ook benodigdheden. Ik heb nog geen paspoort, maar als mijn vriend en ik buiten Europa willen gaan reizen, zal ik die wel nodig hebben. Ik wil dan graag zo'n mooie paspoorthouder van iDeal of Sweden. Mijn grote koffer van de HEMA begint langzamerhand af te sterven. Een koffer van SUITSUIT staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik vind de kleurtjes van hun koffers zo mooi en de kwaliteit schijnt goed te zijn. Daarnaast kwam ik wat leuke strandaccessoires  tegen van LASCANA, waaronder een handig tasje voor je telefoon. Heel handig! Op reis gebruik ik altijd een rugzak, maar in zo'n gsm-tasje kun je gemakkelijk belangrijke documenten, pasjes en natuurlijk je telefoon bij je houden. 


Ook zou ik graag mijn garderobe voor de zomer van 2020 willen aanvullen. Bij LASCANA hebben ze veel leuke strandkleding. Daar kwam ik deze superleuke jumpsuit van s.Oliver tegen. Jumpsuits draag ik graag, vooral op reis. Ze zitten comfortabel en lekker makkelijk! Ik heb veel leuke bikini's, maar er ontbreekt een bikinitopje met een simpel model. Heel leuk al die friemeltjes en fratsen, maar je krijgt er gekke tanlines van, haha. Bij LASCANA vond ik bijvoorbeeld deze gestreepte triangel bikinitop. Tot slot wil ik nog leuke sandalen die je gemakkelijk aan en uit kunt doen. Vooral handig voor een dagje strand. De sandalen uit de nieuwe I am Danielle collectie van Hunkemöller vind ik leuk! Welke bestemmingen staan op jouw wishlist voor 2020?2 opmerkingen