9x Throwback nummers + Spotify afspeellijst

Throwback nummers, wie houdt er eigenlijk niet van? Ik ben gek op de feestjes van Rewind, waar oude nummers worden afgewisseld met hitjes van nu. Ik besloot mijn favoriete throwback nummers op een rijtje te zetten en deel met jullie een afspeellijst voor nóg meer throwback kriebels!

Foto: StockSnap.io

1. Sugababes - Push The Button

Ok, wie wilde vroeger ook net als de Sugababes worden? Als klein meisje was ik gek op hun muziek, niet altijd wetende wat ze eigenlijk zongen, natuurlijk ;). Nummers als Push The Button geven mij een mega throwback gevoel!

2. Mohombi - Bumpy Ride

Dit nummer schreeuwt zo'n beetje 'ZOMER'! Bumpy Ride was absoluut een hit in 2011. 15-jarige ik ging hier los op. Zelfs toen had ik nog niet eens door waar het écht over ging. 

3. Destiny's Child - Survivor

Vooral in deze tijd is het een goed nummertje om te onthouden. En tja, wie kent dit nummer eigenlijk niet?

4. Jennifer Lopez & Pitbull - On The Floor

Dit was ook zo'n heerlijk zomers nummer van J'Lo en Mr. Worldwide. In ieder geval, laat dit nummer mij altijd denken aan de zomer. En krijg ik zin om the floor te betreden. 

5. Lucenzo & Don Omar - Danza Kuduro

Net als Bumpy Ride is dit een heerlijk zomers nummertje waarop je wilt dansen. Daarnaast schreeuwt dit nummer 'throwback' voor mij. 

6. Cascada - Every time we touch

Dit is wel echt één van de meest ultieme throwback nummers hoor! Deze hoorde ik nog best vaak tijdens het uitgaan. Uiteraard ging ik er dan ook volledig los op. 

7. Vengaboys - Boom, Boom, Boom, Boom!!

Waren we vroeger allemaal niet fan van Vengaboys? Ik in ieder geval wel. Thuis gaf ik dan live concerten op hun cd's. Ook weer niet wetende waar ze eigenlijk over zingen... 

8. OMI & Felix Jaehn - Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Dit nummer brengt mij terug naar de 18-jarige ik die elk weekend hierop stond te dansen in de kroeg. Geen idee hoe ik dat vroeger deed, elk weekend uitgaan en dan ook twee dagen echter elkaar. Moet er nu niet meer aan denken! 

9. Rihanna - Pon de Replay

Ik weet nog goed dat ik allemaal nummers van Rihanna op mijn MP3-speler had staan. Pon de Replay was één van haar nummers waar ik vroeger fan van was!

Kan jij net als ik geen genoeg krijgen van throwback liedjes? Dan stuur ik je graag door naar mijn Throwback Spotify afspeellijst! In deze afspeellijst vind je bovenstaande nummers en nóg meer voor een échte throwback vibe. 

Wat is jouw ultieme throwback nummer? 

Geen opmerkingen