Color Shine behandeling bij Salon B

Een tijdje geleden mocht ik mijn haren laten doen bij Salon B in Alkmaar. Dit was mij zo goed bevallen, dat ik 8 weken later weer de salon binnen stapte. Ik ging dit keer niet alleen mijn haar laten knippen, maar nam ook de Color Shine behandeling. Uiteraard werd mijn haar weer gedaan door Yvet! Wat dit allemaal inhoudt en hoe dit is verlopen vertel ik in dit artikel!

Color Shine behandeling bij Salon B in Alkmaar


KNIPPEN, WASSEN EN DROGEN

Net als de vorige keer werd mijn haar geknipt, gewassen en gedroogd. Mijn haar werd weer droog geknipt, daarna mocht ik plaatsnemen bij de luxe wastafels en daarna mijn haar laten drogen. Precies zoals de vorige keer, dus. Het wassen werd wederom gedaan met de Curl Crush lijn van The Insiders, heerlijke producten! Daarna was het tijd voor de Color Shine behandeling.

COLOR SHINE BEHANDELING

Wat houdt zo'n Color Shine behandeling eigenlijk in? Zie het als een soort lipgloss voor je eigen haarkleur. In ieder geval, zo legde Yvet het aan mij uit. Color Shine is een intensief voedende en plantaardige glansbehandeling voor je haar. Je haar krijgt hier een prachtige glans van die tot wel 6 weken kan aanhouden. Daarnaast zorgt de Color Shine behandeling voor een soort beschermlaag die je haar beschermd tegen slijtage en bevat een UV filter. Het is dus geen permanente haarkleuring, maar eerder een soort kleurspoeling zonder agressieve ingrediënten. Klinkt natuurlijk super goed! Op de foto hieronder zien jullie een before foto, nadat mijn haar was geknipt en gewassen. 

Salon B Color Shine behandeling before foto

Na het wassen, werd de Color Shine aangebracht. Yvet koos voor een kleur die het meest dichtbij mijn eigen haarkleur zit, maar dan wel iets donkerder. Persoonlijk vind ik een donkere haarkleur wel mooi bij mezelf. Nadat de Color Shine was aangebracht, moest ik een halfuur onder de kap. Daarna werd mijn haar wederom gewassen en gedroogd. 

Salon B in Alkmaar Color Shine behandeling

HET RESULTAAT

En dan het resultaat! Wauw, wat glansde mijn haar mooi. Yvet zag al aan mij dat ik er helemaal happy mee was. Al glimlachend zat ik in de kappersstoel terwijl ze mijn haar aan het stylen was. Het was 's avonds en omdat ik de deur niet meer uit zou gaan, besloot Yvet mijn haar nog op te steken zodat ik er makkelijk mee kon slapen en het de dag erna nog mooi zou zitten. Hiervoor had ze inspiratie opgedaan via Instagram, ik mocht dus voor proefkonijn spelen. Maar ook dit had ze heel mooi gedaan. 

Color Shine behandeling bij Salon B in Alkmaar eindresultaat

Hieronder zien jullie nog de before en after foto's naast elkaar. Ik vind het eindresultaat prachtig! Op het moment van schrijven ben ik al verder dan 6 weken, maar ik weet wel dat de kleur en glans best lang aanhield. Het hangt er natuurlijk ook van af hoe vaak je het wast en styled. Zelf was ik mijn haar eens in de 2/3 dagen, dus de glans hield best lang aan. Daarnaast voelde mijn haar zachter aan dan normaal, heerlijk! Wist je trouwens dat je bij elke kleurbehandeling een Stay With Me Colour Saver shampoo cadeau krijgt? Deze shampoo zorgt ervoor dat de kleur en glans nóg beter aanhoudt. En ruikt ook nog eens heerlijk ;).

Salon B in Alkmaar Color Shine behandeling before en after

Ik wil Yvet wederom bedanken voor de fijne behandeling. Daarnaast wil ik er even bij vermelden dat dit niet gesponsord was. Ik ben oprecht enthousiast en vind dat Yvet het onwijs goed doet. Mocht je in de buurt van Alkmaar wonen, moet je absoluut een keer een bezoekje brengen aan Salon B en je haar door haar laten doen! 

Heb jij je haar al eens laten doen bij Salon B? 

1 opmerking

  1. Wauw, wat is je haar ontzettend mooi zeg! Die tint donkerder is inderdaad prachtig. En die glans, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen