De mooiste lingerie voor de Kerst | Cadeau inspiratie

De tijd van het jaar nadert weer! De drukke, maar oh zo gezellige feestdagen staan weer voor de deur. Voor vrouwen een cadeau kopen, mocht nog wel eens een hele klus zijn. Waar je altijd punten mee scoort? Lingerie! Vandaag deel ik de mooiste lingerie ter inspiratie.

Kerst cadeau inspiratie lingerie LASCANA en Hunkemöller

De (online) winkels waar ik graag kijk voor mooie lingerie zijn LASCANA  en Hunkemöller. Bij Kerst denk je vaak snel aan de kleur rood. Rode lingerie is dan zeker een musthave! Vooral bordeaux rood vind ik erg mooi. Hieronder laat ik een paar mooie beha’s/bralettes zien.

Lingerie Kerst cadeau inspiratie LASCANA en Hunkemöller

Wat ik ook mooie lingerie vind voor de feestdagen, is zwarte lingerie. Zwarte lingerie raakt ook niet uit de mode. Vooral zwarte lingerie met kant vind ik erg mooi en daar hebben ze bij LASCANA en Hunkemöller genoeg van in het assortiment. 

Lingerie Kerst cadeau inspiratie LASCANA en Hunkemöller

Heeft ze al genoeg lingerie? (There’s no such thing as too much lingerie!) Met een kimono sla je de plank sowieso niet mis. Bij LASCANA hebben ze een aantal mooie kimono’s, zoals deze hieronder. 

Zwarte kimono's van LASCANA

De keuze is in ieder geval reuze! Dit waren in ieder geval mijn favorieten op dit moment. Mocht je dus nog geen cadeau hebben voor je vriendin of vrouw, met lingerie zit je altijd goed!

Welke is jouw favoriet? 

Geen opmerkingen