Kruidvat Winter Wonders event

Dinsdag 30 oktober vond het Winter Wonders event plaats van Kruidvat op een toffe locatie, namelijk Amstel Boathouse! Tussen al het studeren door besloot ik voorafgaand te gaan lunchen bij Café de Paris in Amsterdam met Susan en zijn wij daarna naar het event gegaan om al het moois te gaan bekijken.


KRUIDVAT WINTER WONDERS 

Toen we aankwamen bij de Amstel Boathouse, sprak de sfeer mij al erg aan. De aankleding zag er in ieder geval leuk uit. Binnen werden we meteen verwelkomd en haalden we wat te drinken bij de bar. Het was buiten erg koud, dus dit was wel fijn opwarmen. Daarna was het tijd voor het event zelf.Het was de bedoeling dat wij ons zouden opsplitsen in groepjes van 3 à 4 personen. Samen met Susan en Laura ging ik naar de eerste tafel van Kruidvat. Bij deze tafel kregen wij uitleg over de Q10 verzorgingslijn, vernieuwingen in de Pure lijn en over de Originals lijn. De Originals lijn was ik al bekend mee (ik ben dol op het rozenwater uit deze collectie!). Charcoal kom je tegenwoordig overal tegen. Ook Kruidvat heeft een paar interessante producten met charcoal toegevoegd aan de Orginals verzorgingslijn, zoals een wasgel en reinigingsdoekjes.


Daarna gingen wij door naar de tafel met de Skin Science verzorgingslijn. Ook me deze lijn was ik al bekend, maar nog niet met de Anti-Age lijn. Een nieuw product is het Eye Serum. Dit product is ideaal als je wallen en donkere kringen hebt. Het bijzondere aan dit product is, is dat je na 2 minuten al resultaat ziet. Klinkt heel goed! Op de volgende tafel die wij gingen bekijken, lag een interessant product. Namelijk de Brow Tattoo! Het is wat de naam eigenlijk al zegt: een tattoo voor je wenkbrauwen. Geen gedoe meer met 's ochtends je wenkbrauwen invullen, want de brow tattoo blijft voor een langere tijd zitten. De Brow Tattoo is verkrijgbaar in de kleuren Taupe en Dark Brown. 


Kruidvat heeft nu ook aromatherapy essential oils. En trust me: deze ruiken lekker! Het is niet de bedoeling dat je de oliën direct aanbrengt op je huid, daar ga je geheid irritaties van krijgen. Het is de bedoeling dat je wat olie aanbrengt bovenop bijvoorbeeld een aromabrander met daaronder een kaars. De olie verspreid dan een heerlijke geur.  


De laatste tafel was ook een goed gevulde tafel. Vanaf januari is Makeup Revolution London namelijk exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat! Foundation sticks, eyeliner, liquid lipsticks... heel veel mooie producten. Ikzelf ben vooral benieuwd naar de foundation sticks en hoop daar dan ook een van te kunnen bemachtigen zodra ze in de winkel liggen. 
GOODIEBAG

Uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis. In tegendeel zelfs, ik kreeg twee tassen mee toen ik naar huis ging. Een tas vol met goodies van Kruidvat en een tas met een paar mooie producten van Makeup Revolution London. Van de Kruidvat producten weet ik wel zeker dat ik de Brow Tattoo, Eye Serum en de Q10 verzorgingsproducten ga reviewen op mijn blog. Mocht je van nog een ander product een review willen lezen, laat het mij dan vooral weten!
Het was in ieder geval een geslaagd event. Leuk weetje: het was ook mijn eerste event! Ik ben wel eens vaker uitgenodigd, maar de evenementen vielen al-tijd op een dag van tentamens. Dit keer was het weer in de tentamenweek, maar had ik die dag geen tentamen. Gelukkig maar, want ik had dit event echt niet willen missen! Ik kan in ieder geval niet wachten om alle producten te gaan uittesten.

Bedankt MaisonPR & Lorena voor de uitnodiging!


4 opmerkingen

 1. Wat leuk om zo een kijkje te nemen in het event. Zoo jammer dat ik er dinsdag zelf niet bij kon zijn, ziet er echt tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk event zeg! Toffe goodiebag ook, ben erg benieuwd naar de reviews! Volgens mij heb ik Make-up Revolution al zien liggen bij mijn Kruidvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof zeg, dat hebben ze leuk gedaan! Leuke sfeer ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt supergaaf allemaal! Ben heel benieuwd naar die eye serum die je noemde ! X Roos

  BeantwoordenVerwijderen