Doei 'Life as Chelsey', hallo 'Chelsey Meijners'!

Ik val maar meteen met de deur in huis: ik zat in een blogdipje. Foto's maken, producten testen en artikelen schrijven wilde gewoon niet meer lukken. Ik kan het erop gooien omdat ik te druk ben met school en werk, maar ook als ik de tijd had, had ik geen zin om te bloggen. Heel af en toe wist ik er nog een artikeltje uit te persen, maar daar was alles ook wel mee gezegd. ''Waarom wil het niet lukken?'', vroeg ik mezelf af. En het antwoord ben ik een paar weken geleden achter gekomen.


Life as Chelsey maakt plaats voor Chelsey Meijners

Je kan het al aan de titel lezen, maar ik heb mijn blognaam veranderd! Na 4 jaar geblogd te hebben onder de naam 'Life as Chelsey' was dit best een grote stap voor mij. Maar ik ben er ook achter gekomen dat mijn blognaam mij dwars zat. 4 jaar geleden begon ik dus met mijn eigen plekje op het internet. Ik had toen niet eens zozeer nagedacht over een goede naam voor mijn blog, dus besloot ik er gewoon 'Life as Chelsey' van te maken. Ik was toentertijd helemaal weg van 'My life as Eva', dus daar had ik het stiekem van gejat. Niet erg origineel, inderdaad. Op het begin vond ik mijn blognaam erg leuk, maar de laatste tijd zat het mij dwars.

Ik gooide het er altijd op dat mijn blog 'Life as Chelsey' heette, omdat ik op mijn blog van alles en nog wat deelde. Reviews, maar ook persoonlijke artikelen. Daardoor klonk de naam 'Life as Chelsey' wel logisch. Maar uiteindelijk vond ik de naam niet meer zo boeiend en wellicht zelfs een beetje kinderachtig. Vanaf nu ga ik gewoon lekker onder mijn eigen naam bloggen en maak ik van mijn blog ├ęcht mijn persoonlijke plekje op het internet. 4 jaar geleden kon ik geen niche voor mezelf kiezen en nu nog steeds niet. Daarom label ik mijn blog gewoon als een personal blog! Ik zal niet enkel bloggen over beauty, lifestyle en fashion, maar ook over mijn studie en het beroepenveld waarvoor ik studeer! Ik heb er in ieder geval weer helemaal zin in :).
7 opmerkingen

 1. Mooie stap heb je gemaakt, ik hoop dat je de zin in het bloggen een beetje terug hebt nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je je blognaam hebt veranderd! En je logo is echt prachtig. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel succes met bloggen onder je nieuwe blognaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk gefeliciteerd met de nieuwe blog 'naam' haha!

  BeantwoordenVerwijderen