Sans Soucis DD Cream & DD Roll On Concealer | Review

BB Cream, CC Cream én je hebt tegenwoordig ook de DD Cream! Zelf ben ik best fan van BB en CC Creams, dus ik was erg benieuwd naar de DD Cream van Sans Soucis. Daarnaast mocht ik ook een DD Roll On Concealer gaan uittesten. Ja, je leest het goed: een roll on concealer! Sans Soucis vind ik een prettig merk, dus ik kon niet wachten om de producten te gaan testen.

Sans Soucis DD Cream en DD Roll On Concealer review

Over Sans Soucis

Sans Soucis heeft een breed assortiment aan gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up. Dit merk staat voor verzorgend, efficiënt, hoogwaardig en alleen met kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten. Sans Soucis gelooft al bijna 80 jaar in natuurlijke schoonheid en de kracht van thermaal bronwater. Ook een groot pluspunt: Sans Soucis is dierproefvrij! 

Sans Soucis DD Cream

Kleur en verzorging in 1! DD staat voor 'Daily Defense'. Deze crème van Sans Soucis combineert de eigenschappen van BB en CC cream. De krachtige anti-oxidanten in deze crème bieden een effectieve bescherming tegen huidveroudering. Daarnaast zorgt deze DD cream voor een mooie teint en laat de huid stralen. De huid wordt door middel van SPF 25 beschermt tegen UV-stralen. Tot slot is de DD cream vrij van parabenen, vrij van minerale oliën en vrij van dierlijke ingrediënten.

Sans Soucis DD Cream

De DD cream is verkrijgbaar in 2 kleuren: light en dark. Hierdoor zal de DD cream niet voor iedereen geschikt zijn. Ik mocht de DD cream in de kleur light ontvangen ter review. De DD cream komt in een tube van 30 ml. Hij heeft het formaat van een handcrème: lekker compact waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen! 

Sans Soucis DD Cream

Sans Soucis DD Cream

Sans Soucis DD Cream

Op de foto's hieronder heb ik de DD cream voor jullie geswatcht. De substantie is heel bijzonder. Ik heb al eens eerder een CC cream gehad van L'Oréal die ook zo'n korrelige substantie heeft. Zodra je hem uitsmeert, komt de daadwerkelijke kleur naar voren. You hate it or you love it. Persoonlijke geef ik de voorkeur aan 'normale' crèmes, ik vind het wel altijd lastig om zo'n crème aan te brengen met een Beauty Blender.  Zoals jullie kunnen zien op de foto's hieronder is de kleur Light te licht voor mij op dit moment. 

Sans Soucis DD Cream light swatch

Sans Soucis DD cream light swatch

Ik heb de DD cream toch aangebracht met een Beauty Blender en moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Hij is weliswaar een tikkeltje te licht voor mij op dit moment, maar het effect is mooi. Hij zorgt voor een lichte dekking (waar ik persoonlijk echt fan van ben) en laat mijn huid stralen. Daarnaast voelt hij comfortabel aan op mijn huid en blijft hij redelijk goed zitten. Ik merkte wel, vooral tijdens een avondje stappen, dat zo nu en dan afpoederen wel een must is met deze DD cream. Voornamelijk in mijn T-zone begon ik snel weer te glimmen. 

Sans Soucis DD Roll-on Concealer
Een DD roll-on concealer: je leest het goed! Ook ik was een beetje verbaasd. Ik had namelijk nog nooit eerder van een roll-on concealer gehoord of überhaupt eentje in mijn handen vastgehad. Deze concealer zou moeten zorgen voor een frisse en heldere oogopslag en bevat SPF 10. Hij camoufleert oneffenheden, schaduwen en wallen onder de ogen. Ook deze concealer is verkrijgbaar in de kleuren light en dark. Tot slot is deze concealer, net als de DD cream, vrij van parabenen, vrij van minerale oliën en vrij van dierlijke ingrediënten. 

Sans Soucis DD Concealer Roll-on

Sans Soucis DD Concealer Roll-on

Sans Soucis DD Concealer Roll-on

Sans Soucis DD Concealer Roll-on

Ook deze kleur is weer ietwat aan de lichtere kant voor mij, maar voor concealers is dat op zich niet erg. Tenminste, ik vind het wel mooi als de concealer iets lichter is. Het is de bedoeling dat je een beetje in de tube knijpt en dan vervolgens de concealer onder de ogen rolt. Tegen verwachtingen in, vond ik dit best fijn werken! De concealer kwam er ook gelijkmatig uit, waardoor je het goed kon verdelen. 

Sans Soucis DD Concealer Roll-on

De kleur was dit keer juist heel goed. Zoals ik al zei, vind ik het niet erg als de kleur van de concealer lichter is. Ik heb hem aangebracht met de roller en vervolgens in de huid geblend met een Beauty Blender. De dekking vond ik erg mooi. Ik heb meestal met concealer dat ze erg in de lijntjes trekken, maar dat had ik met deze concealer gelukkig niet. De concealer is zeker een keeper voor mij!

Conclusie

De DD Cream is licht dekkend, wat ik persoonlijk fijn vind. De kleur is alleen iets te licht, maar ik zou hem goed kunnen gebruiken in de winter! Daarnaast is poederen niet overbodig met deze DD Cream, aangezien hij bij mij vrij snel begon te glimmen. De DD roll-on concealer ben ik momenteel wel echt fan van. Vooral het aanbrengen met de roller vind ik fijn werken! Ook deze concealer zorgt voor een lichte dekking, maar wel net genoeg om je wallen en oneffenheden te camoufleren. Over het algemeen beide fijne producten van het mooie merk Sans Soucis! 

De Sans Soucis DD Cream (€25,95, 30 ml) en de Sans Soucis DD Roll-On Concealer (€21,00, 8 ml) koop je o.a. via de webshop van Sans Soucis

Wat gebruik jij liever: BB, CC of DD cream? 

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft gekregen producten ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Geen opmerkingen