Efteling abonnement: dit zijn de voordelen!

Wie mij volgt op Instagram is vast niet ontgaan dat ik mij graag bevind in de Wereld vol Wonderen ✨. Oftewel: de Efteling! Omdat er meerdere bezoekjes gepland stonden aan dit mooie park, besloot ik een abonnement te nemen. Na wikken en wegen drukte ik dan eindelijk op de bestelknop en sindsdien heb ik absoluut geen spijt. Vandaag deel ik de voordelen van een Efteling abonnement!

Efteling Symbolica


Er was eens... een Efteling abonnement!

Met een Efteling abonnement kun je zo vaak als je wilt naar de Wereld vol Wonderen. Een abonnement is vanaf aanschaf 12 maanden geldig. Als je het park meer dan 4 keer per jaar bezoekt, is een abonnement met jaarbetaling al voordeliger dan wanneer je losse kaartjes koopt. Met een abonnement krijg je heel veel korting in de Efteling. Daarnaast mag je ook met korting of zelfs gratis naar andere attractieparken en dierentuinen! Hieronder vind je alle voordelen van een Efteling abonnement. 

Efteling sprookje Roodkapje

Korting op entreetickets

Vrienden met korting meenemen? Ja, dat kan! Per abonnementhouder kun je per jaar 2 tickets voor €19,00 per ticket kopen. Degene aan wie je de tickets geeft kan dan tot 31 december het park bezoeken. Let op: je moet de tickets wel in één keer aanschaffen, maar ze kunnen wel op verschillende dagen gebruikt worden. 

Met korting of zelfs gratis naar andere attractieparken en dierentuinen

Als Efteling abonnementhouder kun je met korting of zelfs gratis andere attractieparken en dierentuinen bezoeken! Bekijk hier het overzicht met alle attractieparken en dierentuinen waar jij als abonnementhouder korting op krijgt of zelfs gratis naartoe mag. 

Goedkoper naar evenementen

De Efteling organiseert buiten reguliere openingstijden ook evenementen. 31 december vindt het Oud & Nieuw feest plaats. Met een abonnement krijg je maar liefst 25% korting op een ticket voor het Oud & Nieuw feest. 

Korting op souvenirs, eten en drinken

Als abonnementhouder krijg je 5% korting op souvenirs in de diverse shops. Op sommige artikelen geldt de korting niet, zie hier het overzicht. Rommelt je maag na alle attracties? Abonnementhouders krijgen ook 5% korting op eten en drinken bij alle vaste verkooppunten! Waarop is de korting niet geldig? Dat lees je hier.

Overnachten met korting

Overnachten in de Efteling, wie wil dat nou niet? Als abonnementhouder krijg je 25% korting op een overnachting in het Efteling Hotel, Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land. Lees hier meer over korting op een verblijf. 

Korting op musicals in het Efteling Theater

Als abonnementhouder kun je met korting tickets kopen voor musicals en theatershows in de Efteling. CARO is de nieuwe theatershow van de Efteling. Laat je betoveren en koop als abonnementhouder kaarten met 25% korting! 

Gratis fietsenstalling

Woon je dichtbij? Kom met de fiets en zet je fiets gratis in de fietsenstalling van de Efteling!

Korting bij het Efteling Golfpark

Wist jij al dat de Efteling ook een golfpark heeft? Op vertoon van een Efteling abonnement krijg je 10% korting op een 9- of 18-holes greenfee. Meer informatie over het Efteling Golfpark vind je hier.

Efteling abonnement aanvragen

Zo, dat waren een hoop voordelen op een rij! Heb ik je al enthousiast gemaakt? Vraag dan hier jouw Efteling abonnement aan! Je kunt trouwens kiezen tussen maandelijkse of jaarlijkse betaling. Als je kiest voor maandelijkse betaling, betaal je als volwassene €16,00 per maand. Betaal je in één keer, kost het je €175,00. Alle prijzen vind je op de pagina waar je het abonnement kunt aanvragen.

Efteling Symbolica

Mijn ervaring

Ik heb sinds afgelopen zomer een Efteling abonnement. Toen ik in de zomervakantie een dagje heen ging met mijn familie, begon het enorm te prikkelen. De sfeer, de attracties en het park zelf trekt mij enorm aan. Omdat ik meerdere bezoeken heb gepland, besloot ik een abonnement aan te schaffen. Ik heb het abonnement in één keer betaalt (het is dan namelijk iets voordeliger dan wanneer je maandelijks betaalt). Nadelen ervaar ik nagenoeg niet. De Efteling is wel wat verder weg voor mij, maar ik kan als student doordeweeks gratis reizen. Wat wel een nadeel zou kunnen zijn, is dat het abonnement op bepaalde dagen niet geldig is. Maar dan gaat het echt om slechts een paar dagen in het jaar, zoals het Oud & Nieuw feest. Ik merk, nu ik een abonnement heb, dat ik veel vaker zeg: ik ga lekker een dagje naar de Efteling! En eerlijk? Het verveelt gewoon niet! Elk bezoek ervaar ik weer anders en ontdek ik nieuwe dingen. Heerlijk om gewoon een dagje je verstand op nul te zetten en gewoon te genieten. Ik ben fan! Jij ook? 

(Mochten jullie alle pretpark foto's willen zien, volg dan even pretparkhoppers op Instagram!)

Heb jij een Efteling abonnement?

Liefs,
Chelsey

Geen opmerkingen