Biodroga De-Stress Algae Sheet Mask | Review

Ik heb al eens eerder vliesmaskers van Biodroga geprobeerd op mijn blog, namelijk de Blue Orchid Sheet Mask. Hier was ik erg tevreden over, dus ik stond te springen om de De-Stress Algae vliesmasker van dit merk uit te proberen. De-Stress klinkt sowieso als muziek in mijn oren! Lees snel verder voor meer over dit masker en mijn mening.

Biodroga De-Stress Algae sheet maskOver Biodroga

In de eerste review over de maskers van Biodroga vertelde ik al kort over dit merk. De producten van Biodroga worden voornamelijk gebruikt in een professionele en op maat gemaakte salonbehandeling. De maskers bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten. Alsof je een professionele salonbehandeling in huis haalt dus!

De-Stress Algae Sheet Mask

En dan nu over het masker zelf. Ik heb het al meerdere keren gezegd op mijn blog, maar ik HOU van vliesmaskers. Voornamelijk omdat ik 'gewone' maskers te onhandig vond en het werd altijd zo'n kliederboel bij mij. Daarom zijn vliesmaskers echt mijn favoriet geworden. Goed, dit masker is speciaal voor de gevoelige en gestresste huid. Ik heb niet zozeer een gevoelige huid, maar zodra ik gestresst ben, merk ik dat meteen aan mijn huid. Ik krijg dan toch last van puistjes en oneffenheden. In dit masker zit het extract van de tropische micro-alg tetraselmis suecica. Dit extract zou dus moeten zorgen voor een kalmerend en verzorgend effect op de gevoelige huid. In dit extract zitten ook gouddeeltjes die ontstekingsremmend en antibacterieel werken. Klinkt al veel belovend!


Voordat ik het masker ging gebruiken, reinigde ik mijn gezicht goed. Daarna haalde ik het masker uit de verpakking. Het masker voelt dun aan en is goed vochtig. Het masker liet ik 15 minuten zitten en haalde hem daarna eraf. De overige restjes die nog op mijn huid zaten, masseerde ik in mijn gezicht voor extra moisturising. Het masker was zo goed als ingetrokken en ik was klaar voor de dag! Omdat mijn huid zo heerlijk zacht en verzorgend aanvoelde, heb ik verder geen make-up producten gebruikt. Normaal gesproken gebruik ik gezichtsmaskers alleen 's avonds, maar trust me: het is erg fijn om je dag ermee beginnen! Dus mocht je de luxe hebben om in de ochtend een gezichtsmasker te gebruiken, doe het. Met deze De-Stress Algae masker van Biodroga kon ik mijn dag stressloos beginnen :). 

De maskers van Biodroga zijn te verkrijgen via hun webshop. Voor een set van 5 stuks betaal je €62,50. 


Ben jij al bekend met dit merk?

Liefs,
Chelsey

Deze producten heb ik gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

1 opmerking

  1. Wat lijken deze me fijn, maar die prijs... wow! Ik vind vliesmaskers ook fijner trouwens, scheelt gesmeer 😂

    BeantwoordenVerwijderen