World Letter Writing Day | #VikingInternationalPenPals

Wanneer wij in contact willen komen met iemand, is een appje of e-mail snel verstuurd. Tegenwoordig communiceren wij grotendeels via onze smartphones en wordt een brief schrijven als ouderwets gezien. Wie doet dat nu nog, toch? Om World Letter Writing Day (1 september) onder de aandacht te brengen, mocht ik van Viking een pakket ontvangen met daarin alles wat ik nodig heb om een blogger uit een ander land te schrijven! Ik laat jullie dit pakket zien en vertel jullie over mijn #VikingInternationalPenPals ervaring.World Letter Writing Day

Om World Letter Writing Day onder de aandacht te brengen en mensen meer aan het schrijven van brieven te krijgen, heeft Viking iets heel leuks opgezet: de international pen pal blogger campagne! Ik mocht van hen een prachtig pakket ontvangen met alle benodigdheden voor het schrijven van een toffe brief. Daarnaast werd ik ook gekoppeld aan een blogger uit Oostenrijk, namelijk Susanne van Floralcars. Na een bezoekje aan haar blog zag ik dat we een aantal interesses delen, dus ik kon niet wachten om te gaan beginnen met het schrijven van de brief!

Het pakket

Viking heeft enorm hun best gedaan om er een geweldig pakket samen te stellen waar je echt zo'n 'WOW' gevoel van krijgt. Het volgende zat erin:

 • Gepersonaliseerd briefpapier (GAAF!)
 • Enveloppen
 • Kalligrafeerpen
 • Fineliner handwriting pen
 • Gekleurde potloden
 • Stempel en stempeldoos
 • Washi tape
 • Wassen stempel
 • Postzegels

Het schrijven van de brief

Ik had mijn brief van Susanne redelijk vroeg binnen. Gelukkig, want ik kon haar dan mooi meteen beantwoorden! Wat zij zoal heeft geschreven, ga ik niet uitgebreid behandelen. Voornamelijk omdat het toch persoonlijk is. Ze vertelde in ieder geval over haar vakantie en dat ze onder andere is wezen roadtrippen door Duitsland. Heel tof! Daarbij stuurde ze ook een kaart uit Stuttgart. Altijd leuk om zoiets te ontvangen. Het schrijven van de brief ging redelijk soepel. Ik twijfelde eerst waarover ik wilde schrijven. Uiteindelijk schoot is als een speer over het briefpapier en voor ik het wist had ik 3 kantjes vol geschreven! De brief heb ik opgeleukt met kleurtjes, kleine illustraties en tape. En uiteraard heb ik ook gebruik gemaakt van de wassen stempel. Leuk detail: mijn initiaal zit verwerkt in de stempel. Heel tof! Dat maakt zo'n brief natuurlijk helemaal af. Ook een leuk weetje: ik ben voor Susanne de stad in gegaan met mijn polaroid camera om de meest bekende bezienswaardigheden van mijn stad Alkmaar vast te leggen. Ik stuurde haar dus een aantal polaroids mee als extraatje. En nu?

Nu wacht ik met smacht op antwoord van Susanne. Zij heeft mij in ieder geval al via social media laten weten dat ze mijn brief heeft ontvangen en dat ze bezig is met het schrijven van een antwoord. Wellicht hou ik door deze campagne van Viking wel een leuke pen pal over! Ik kan in ieder geval met al deze benodigdheden wel een tijdje door met schrijven. 

''To write is human, to receive a letter: Devine!'' - Susan Lendroth

Schrijf jij nog wel eens een brief? 

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.  

1 opmerking

 1. I put this post through google translate so I could understand what you wrote 😂 Anyway, I am super happy that you liked the card I attached. I absolutely adore the Polaroids you sent me. Keep an eye on your letter box

  BeantwoordenVerwijderen