Wereldkaart op canvas | Review

Ik wil eerdaags mijn kamer een make-over geven, dus toen er aan mij werd gevraagd of ik een wereldkaart op canvas van Wereldkaarten zou willen ontvangen ter review, kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen! En wat voor een wereldkaart. Deze wereldkaart op canvas is namelijk maar liefst 150x100 centimeter. Ik ga hem vandaag aan jullie laten zien!Wereldkaarten

De webshop van Wereldkaarten is onderdeel van Fotocadeau.nl. Ik heb al eens eerder met hen samengewerkt (een tuinposter en een foto op canvas). Beide keren was ik erg positief over het bedrijf, de service én kwaliteit. Ik kon daarom ook geen 'nee' zeggen tegen een derde samenwerking! Ik mocht dus een wereldkaart op canvas uitzoeken van 150x100 centimeter. Omdat ik mijn kamer opnieuw ga inrichten, kwam dit goed uit. Er hangt nu zo'n kras wereldkaart boven mijn bureau die ik ooit bij de Kruidvat heb gekocht voor €2,50. Het kan natuurlijk altijd beter, mooier en vooral groter ;). 

Geometrisch - lijn canvas

Na heel lang twijfelen ben ik toch gegaan voor de wereldkaart met geometrische lijnen. Ze hebben zo veel mooie wereldkaarten, waardoor de keuze mij erg moeilijk werd gemaakt. Maar dit is ook wel echt een plaatje hoor. Ik droom er zelf stiekem al een poosje van om zoiets als tattoo te nemen. Explore the world! Ik ben zelf te bang om een tattoo te nemen (en vind het ergens ook wel zonde van mijn huid), dus deze wereldkaart op canvas is precies goed. In eerste instantie had ik het idee om eerst mijn kamer op te ruimen (en heel veel zooi weg te gooien), opnieuw in te richten en daarna pas het canvas goed op te hangen. Echter heb ik meer dan 24 uur nodig in een dag, haha. Ik ging er vanuit dat ik het in de vakantie wel kon doen, maar ik werk veel en als ik vrij ben, heb ik leuke uitstapjes of het is gewoon te warm om in mijn kamer te rommelen. Daarom heb ik hem even tentoongesteld in mijn achtertuin, omdat ik hem toch graag aan jullie wil laten zien! Ik moest hem even amateuristisch op een tafeltje zetten en zoals je zelf al kan zien, is hij huge!
Het canvas is dus echt mega groot. Groter dan ik had verwacht! Maar ik denk dat deze heel mooi boven mijn bureau zal staan. Het materiaal van het canvas voelt ook goed en stevig aan. Daarnaast is de bedrukking ook fantastisch. Echt heel mooi! Minimalistisch, maar mooi. Ik zie hem al helemaal hangen in mijn kamer. 


Grappig weetje: toen ik voor het eerst met dit bedrijf ging samenwerken, hadden ze mij per ongeluk twee tuinposters opgestuurd. Ik mocht de tweede houden, die hangt bij mijn opa en oma in de achtertuin. En je kunt het misschien al raden: dit canvasdoek hadden ze ook per ongeluk twee keer opgestuurd haha! Ook dit keer mag ik hem houden (wat ik totaal niet had verwacht, maar echt heel lief!) dus deze komt in de kantine op mijn opa's werk te hangen. Hij vond hem ook zo mooi, dat hij meteen aangaf dat hij hem wel zou willen hebben. Hier volgt nog een foto van, want ze zijn nog bezig met het bouwen. En uiteraard volgt er ook nog een foto zodra het canvas eindelijk op mijn kamer hangt. Maar dan moet ik eerst eens mijn kamer opnieuw gaan inrichten. 

Wat vind jij van deze wereldkaart op canvas van Wereldkaarten.nl?

Liefs,
Chelsey

Deze review betreft een gekregen product. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

Geen opmerkingen