Volgers bepalen mijn make-up | Max & More

De poll-functie van Instagram is zeer geliefd. Mensen laten hun volgers hun dag bepalen, wat ze aan moeten doen, of ze een kledingstuk wel of niet moeten kopen etcetera. Van het make-up merk Max & More mocht ik de gehele collectie ontvangen om uit te testen. Nu is een review over deze hele collectie niet te doen, dus besloot ik het anders aan te pakken. Via mijn Instagram Story mochten mijn volgers bepalen met welke producten ik een look moest maken! Vandaag zien jullie wat ik ervan heb gemaakt en geef ik meteen mijn mening. De producten die ik heb gebruikt

Hieronder zien jullie de uitkomsten van de Instagram Stories polls. Het oogschaduw Galactic Sands met de herfsttinten was overduidelijk het meest populair. Bij de blushes liep het eerst een poosje gelijk op, maar uiteindelijk was de blush Rose Plum de winnaar en daar hoopte ik stiekem ook op. Voor de lippen werd er massaal gestemd op de matte lipsticks Desert Kiss en Scarlett Red. Tot slot moest ik de highlighter Rose Glow gaan gebruiken. En dan de overige producten die ik voor de look heb gebruikt. Er zit in de collectie 1 mascara, de Lash Extension mascara. De naam belooft al veel goeds! Voor de wenkbrauwen ben ik het eyebrow pencil in de kleur 202 Brown gaan proberen. Wat ook in het pakket zat: een kohl pencil. Ik gebruik zelf altijd enkel liquid eyeliner, dus dit werd wel even spannend voor mij! Daarnaast moest ik een concealer palette gaan gebruiken, zoiets heb ik ook nog nooit eerder geprobeerd. Een compact powder mocht ook niet ontbreken, dus ik heb de compact powder in de kleur Soft Cashew gebruikt.Het resultaat!

Waar iedereen het meest benieuwd naar was: het resultaat! Nu moet ik zeggen dat (ondanks ik er dol op ben) ik geen held ben in make-uppen. Goed, laat ik gewoon eerst vertellen wat ik heb gedaan. Er zat helaas geen primer in het pakket (misschien een goede toevoeging aan de collectie?), dus ik heb lekker old school de Nivea Men Sensitive aftershave gebruikt. Daarover heen heb ik de CC cream van Etos aangebracht. Ik zag dat Max & More wel degelijk foundations in de collectie heeft, maar begrijp dat ze die niet in het pakket hebben gedaan in verband met de kleuren! Daarna ben ik aan de slag gegaan met het concealer palette. Het was wel even klooien voor mij. Achterop het palette staat waar je de kleuren voor kunt gebruiken. Groen heb ik gebruikt voor puistjes en vond ik best een goede dekking hebben. Voor onder de ogen heb ik de lichtste kleur gebruikt, maar hier merkte ik niet veel verschil. De donkerste kleur kon je gebruiken om te contouren. Dit heb ik geprobeerd, maar vond hem te licht waardoor je er niks van terug kon zien. De lila kleur heb ik gebruikt voor de roodheid bij mijn neus en vond ik ook fijn. De concealers hebben een crème textuur en blenden gemakkelijk. 


Nadat de basis erop zat, ben ik mijn gezicht gaan afpoederen met de Compact Powder in de kleur Soft Cashew. Ik merkte meteen dat deze poeder ietwat donkerder is, maar hij matteert alles wel erg mooi. 


Daarna ben ik het wenkbrauw potlood in de kleur Brown gaan gebruiken. Hier was ik wel een beetje huiverig voor, omdat ik nooit de perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen kan vinden. Ik val meteen met de deur in huis: een heel fijn wenkbrauw potlood! Je kan er makkelijk dunne streepjes mee zetten en vervolgens uitborstelen met het borsteltje dat eraan zit. Ook heel handig: de dop heeft een ingebouwde puntenslijper. Heel handig voor als je op reis bent. Dit hebben ze zeker goed gedaan! De kleur, ik ben er nog niet helemaal over uit of dit de goede kleur is voor mij maar zo op de foto's vind ik hem er prima uitzien!


Wat ik ook miste, was een (transparante) wenkbrauw gel om ervoor te zorgen dat alles op zijn plek blijft zitten. Voor deze stap heb ik mijn trouwe transparante wenkbrauw gel van Catrice gebruikt. Daarna was het tijd voor de oogschaduw. Ik deed eerst wat oogschaduw basis op mijn oogleden en besloot de stappen achterop de verpakking te volgen. Nou, je kan het wel al raden: dat werd tien keer niks haha! De donkere kleuren in dit palette wilde niet goed blenden bij mij, waardoor mijn ooglid eruit begon te zien alsof er overheen gekotst was. Daarom besloot ik enkel wat van de gouden kleur over mijn gehele ooglid aan te brengen en in de crease de zwarte kleur voor wat meer diepte. De gouden kleur vind ik het mooist, maar had wel wat meer gepigmenteerd mogen zijn. Qua fall-out viel het best mee overigens. 


Na de oogschaduw, waagde ik mij aan het kohl oogpotlood. Ook hier was ik een beetje sceptisch over. Normaal gesproken gebruik ik altijd een liquid eyeliner, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Oké, hij is niet pikzwart. Maar hij zet een fijne, mooie, lijn! Deze ga ik sowieso vaker gebruiken. 


Zonder mascara ga ik (meestal) niet de deur uit. Ook van Max & More heb ik wel eens eerder de mascara's geprobeerd, dus ik had mijn oordeel stiekem al klaarliggen. Nu heb ik met deze Lash Extension mascara niet het idee dat hij echt wat doet voor mijn wimpers. Hij laat totaal geen klonten achter, waardoor je met gemak meerdere lagen kunt aanbrengen. Echter maakt het niet uit hoeveel lagen je aanbrengt, want het resultaat blijft hetzelfde. De mascara ben ik niet lyrisch over. 


Daarna was het tijd voor blush! Ik heb al eens eerder blushes geprobeerd van Max & More en wist al uit eigen ervaring dat deze best gepigmenteerd kunnen zijn. Dat was dus ook het geval met Rose Plum. Sodeknetter, hiervan heb je echt maar een beetje nodig. Anders eindig je (net als ik) clowns wangetjes haha! Ik vind de kleur heel mooi. Een fijne blush!


Een look is natuurlijk niet compleet zonder highlighter. Deze highlighter stick lijkt verdacht veel op die van Maybelline die ik vorig jaar graag gebruikte. De highlighter smeert fijn uit op mijn jukbeenderen. Ik was eerst bang dat het heel stroef zou gaan, maar hij is juist lekker creamy. Ik kon hem ook mooi uitblenden met mijn Beautyblender. Het is niet zo dat je highlighter vanuit de ruimte te zien is, maar hij zorgt wel voor een subtiele glow. 


En last, but not least de lipsticks! Jullie hadden gekozen voor de matte lipsticks. Dus die ben ik ook gaan gebruiken! Ik vind ze niet mega matte, maar wel erg mooi. Ze dekken goed en zijn totaal niet stroef. Mijn vorige ervaringen met Max & More lipsticks was namelijk wel dat ze stroef waren, maar dat heb ik dit keer gelukkig helemaal niet. Ze blijven echter niet heel lang zitten, maar hey, dat kan je natuurlijk voor die prijs ook niet verwachten. 


En dan hieronder de look die ik heb gemaakt met bovenstaande producten! Nogmaals een disclaimer: ik ben niet heel goed in make-uppen. Maar ach, oefening baart kunst, toch? Op de foto's hieronder draag ik de lipstick in de kleur Desert Kiss en op die daaronder de kleur Scarlett Red. Ik vind Desert Kiss mij beter staan, maar Scarlett Red maakt de look wel echt af. En zien jullie die eyeliner? Geen heftige wing (want ook dat kan ik niet), maar een dun lijntje boven de wimperrand vind ik al erg mooi. De highlighter heb ik niet heel goed op de foto gekregen, want zo subtiel is hij. Persoonlijk hou ik wel van subtiele highlighters. Conclusie

Ik ben aangenaam verrast door Max & More! Het afgelopen jaar kwamen er wel meerdere pareltjes van hen naar boven, zoals het highlighting palette. De producten vind ik fijn. Alleen het oogschaduw palette, concealer palette en mascara ben ik niet heel erg fan van. Ik kon gewoon niet veel met het oogschaduw palette doordat de donkere kleuren niet mooi wilden blenden. Het concealer palette was ook niet heel denderend, omdat de concealer voor onder mijn ogen vrij weinig deed en de donkere kleur was te licht om mee te contouren. En de mascara, ja dat kan je zelf wel al zien. Die zorgt niet echt voor een Lash Extension. Ik ben wel erg benieuwd geworden naar de foundation. Die ga ik binnenkort zelf aanschaffen voor een review, dus die hebben jullie nog van mij tegoed. Tot slot wil ik Max & More bedanken voor het MEGA toffe pakket. Hier ben ik nog wel een tijdje zoet mee ;). 

Ik ga binnenkort alle lipsticks swatchen op mijn blog, dus stay tuned!

Liefs,

Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

1 opmerking

  1. Mooie look heb je gemaakt! Ik houd er zelf wel van om goedkope makeup te testen, in de hoop dat ik een pareltje vind :D

    BeantwoordenVerwijderen