Pink Gellac Gel Polish starter kit | Review

In de zomer draag ik graag een mooi kleurtje op mijn nagels. Echter heb ik met normale nagellak dat het er altijd heel snel weer af gaat. Gellak heb ik nog nooit eerder geprobeerd, dus ik was wel erg benieuwd naar de Gel Polish starter kit van Pink Gellac. Deze gellak belooft 14 dagen te blijven zitten. In deze review ga ik met jullie mijn eerste ervaring met gellak delen en mijn mening geven over deze starter kit!

Pink Gellac Gel Polish starter kit


Pink Gellac Gel Polish starter kit

Het merk Pink Gellac staat bekend om hun mooie gellak. Om voor iedereen gellak gangbaar te maken, hebben zij de Gel Polish starter kit! Een ideaal pakket voor beginners zoals ik. In de starter kit zit het volgende:

 • 1x LED lamp
 • 1x Base
 • 1x Colour (182 Dynamic Pink)
 • 1x Ultra Shine
 • 10x Remover pocket
 • 10x Cleaner pocket
 • 1x Nail file
 • 1x Orange woodstick
Daarnaast heb ik ook nog 3 andere kleuren gellak gekregen (156 Vintage Nude, 120 Beautiful Black en 109 Lipstick Red) en een Primer. Een goed gevuld pakket dus! Er zit ook een handig boekje bij waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je je nagels moet lakken met de gellak, hoe je het er weer af kunt halen en overige tips & advies. Ik heb het pakket als echte gellak noob uitgeprobeerd en ga mijn bevindingen met jullie delen.

Vintage Nude, Beautiful Black, Lipstick Red

Pink Gellac inhoud Gel Polish starter kit

Mijn ervaring

Als eerste moet je de nagelriemen terug duwen met de woodstick. Vervolgens ruw je je nagels met de roze kant van de vijl en gebruik je de witte kant om de nagels in de gewenste vorm te vijlen. Daarna gebruik je een cleaner pocket om je nagels te ontvetten. Dit is stap 1. Hierna breng je een dun laagje Base aan. Het is belangrijk dat je minimaal 1 mm afstand houdt tussen de gellak en de nagelriemen (echt doen hoor, want ik ben al de mist in gegaan haha!). De Base hard je 15 seconden uit onder de LED lamp. Dan is het tijd om de Colour aan te brengen. Breng een dun laagje aan (hou hier ook 1 mm afstand) en hard deze 60 seconden uit onder de LED lamp. Ik heb hier twee laagjes van aangebracht voor een nog mooier resultaat. Tot slot breng je nog een dun laagje Ultra Shine aan, hard deze ook 60 seconden uit onder de LED lamp en je bent ready to go! 

Ten eerste, hele fijne handleiding! Echt ideaal als je nog nooit eerder zelf gellak hebt aangebracht. De eerste keer deed ik er wel wat langer over, maar dat was voornamelijk omdat ik het boekje goed aan het doornemen was. Ik had de kleur Vintage Nude opgedaan om uit te testen. Een hele mooie nude kleur, daar hou ik van! Na de laatste stap ben je ook daadwerkelijk klaar om te gaan, want de gellak hard goed uit onder de LED lamp. De gellak belooft 14 dagen te blijven zitten. Echter moest ik twee dagen later mijn duimen alweer opnieuw doen. Er ontstonden soort van bubbels onder mijn nagels waardoor de gellak los kwam van mijn nagels. De primer had ik de eerste keer niet gebruikt, dus dit besloot ik de tweede keer wel te doen. Het resultaat was meteen een stuk beter en de gellak bleef ook goed zitten! In de handleiding geven ze ook aan dat als je zwakkere nagels hebt, dat je dan de primer moet gebruiken voor een betere hechting. 

Pink Gellac Vintage Nude

Niet alleen ik, maar ook mijn omgeving is dol op de gellak van Pink Gellac. Zo had ik onlangs de starter kit meegenomen naar mijn werk, zodat mijn collega haar nagels kon doen in de pauze. Ideaal, zo'n starter kit! Mocht je ook een keer gellak willen uitproberen, kan ik je zeker deze starter kit aanraden. Je hebt gewoon echt je eigen nagelstudio in huis. Perfect voor een avondje me-time als je het mij vraagt ;). Ik ben nu ook erg benieuwd naar de andere kleuren, dus die zullen wellicht binnenkort tegenkomen op mijn Instagram

Pink Gellac Gel Polish starter kit

De Gel Polish starter kit van Pink Gellac koop je o.a. bij Pink Gellac. Nu tijdelijk van €166 voor €66!

Heb jij al eens de gellak van Pink Gellac geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 opmerkingen

 1. Red lipstick is ook echt een hele mooie kleur, mijn favoriet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die heb ik op dit moment op, inderdaad een hele mooie kleur! Diep rood, hou ik van :)

   Verwijderen
 2. Leuk kleuren ik vind ze allemaal mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur die je op hebt is erg mooi! Ik wil zelf ook graag zo’n starters kit gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen