Parijs 2018 in foto's

In 2014 was ik voor het eerst een weekendje naar Parijs. Ik werd verliefd op deze prachtige stad en wilde heel graag weer een keer heen. 4 jaar later was het dan eindelijk weer zo ver. Ik ben weer naar het mooie Parijs geweest! Dit keer samen met Celine die deze zomer op interrail is. Ik heb dit keer 4 dagen mogen genieten in het mooie Parijs en deel vandaag mijn favoriete foto's met jullie die ik daar heb gemaakt.
Dit was een greep uit de collectie foto's die ik heb gemaakt in Parijs. Daarnaast heb ik ook heel veel sfeerbeelden gemaakt die ik in een compilatie video ga verwerken. Deze volgt nog :).

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen

  1. Wow meid, wat een gave foto’s! Volgends mij zijn we rond dezelfde periode in Parijs geweest en voor mij was het ook ongeveer vier jaar geleden, zo grappig! X Pinktuition

    BeantwoordenVerwijderen