Cocopasta voor natuurlijk wittere tanden | Review

Ik heb al eens de Black Whitening tandpasta van Ecodenta geprobeerd en daar was ik erg tevreden over. Hierdoor was ik wel erg nieuwsgierig geworden naar Cocopasta. Geen tandpasta, maar poeder! Werkt dit echt? Ik deel vandaag mijn bevindingen met jullie!Over Cocopasta

Wat is Cocopasta eigenlijk? Cocopasta bestaat uit natuurlijk coconut charcoal, afkomstig uit biologisch geteelde kokosnoten. Deze poeder is zo dun, dat het je tanden goed reinigt zonder je tandglazuur aan te tasten. Cocopasta bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is daarom niet schadelijk voor je tanden. Wanneer je deze poeder dagelijks gebruikt voor je tanden, zal hij je tanden op een natuurlijke wijze bleken. Ofwel: je zou wittere tanden moeten krijgen van Cocopasta!


Mijn ervaring

Zoals ik al vertelde, heb ik al eens charcoal tandpasta geprobeerd. Deze vond ik erg fijn en werkte ook prima. Poeder ben ik altijd al wat 'banger' voor geweest, maar ik was toch erg nieuwsgierig na alle positieve verhalen op het internet en via social media. Cocopasta is dus gitzwart en de poeder is heel fijntjes. In een potje zit 30 gram charcoal poeder en aangezien je per poetsbeurt een klein beetje nodig hebt, doe je hier heel lang mee. 


Het is de bedoeling dat je een gewone tandenborstel gebruikt. Dit raad ik je ook echt aan, want je tandenborstel wordt geheid vies. Beetje zonde als je een elektrische gebruikt! Uit ervaring weet ik dat deze dan moeilijk schoon te krijgen is. Net als je spiegel die dan onder de zwarte spikkels komt te zitten, haha! Je neemt dus een normale tandenborstel en maakt deze nat onder de kraan. Dep de tandenborstel in de Cocopasta. Geloof mij, een klein depje is meer dan genoeg voor 1 poetsbeurt! Hieronder zie je hoe het poetsen mij is afgegaan. Je hebt in ieder geval elke dag een lolletje om jezelf.


Na het poetsen met Cocopasta spoelde ik mijn mond met water, maar merkte dat dit niet al het 'zwart' weghaalde. Het bleef namelijk deels tussen mijn tanden zitten. Niet erg charmant als je moet werken of zoiets dergelijks. Daarom poetste ik het nog even kort na met gewone tandpasta om de restjes goed weg te halen. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het uitspugen van de Cocopasta niet zo fijn vond. Het heeft namelijk niet echt een smaak en voelt dan heel vies aan. 


Maar, het werkt wel! Je tanden worden niet Hollywood wit, maar ik merk wel dat ze wat witter zijn geworden. Op de website geven ze aan dat je 2 keer per dag moet poetsen met Cocopasta, maar ik doe dat 1 keer. 1 keer met Cocopasta en 1 keer met Parodontax. Ik heb namelijk gevoelig tandvlees op dit moment (thanks mondhygiëniste) en kan het mij daarom niet permitteren om 2 keer op een dag met Cocopasta te gaan poetsen. Maar als ik nu al resultaat heb, zal het met 2 keer op een dag wel nóg meer resultaat opleveren. Zodra mijn tandvlees weer helemaal in orde is, ga ik Cocopasta zeker 2 keer op een dag gebruiken!

Cocopasta 30G koop je voor €34,95 via Cocopasta.nl 

Heb jij al eens Cocopasta geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een gekregen product. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

Geen opmerkingen