Superga sneakers | Outfit

Hola! Wat was het heerlijk weer vorige week, hè? Ik vond het een mooie gelegenheid om weer eens foto's te gaan maken. Ik mocht bij Footway schoenen uitzoeken. Superga sneakers stonden al heel lang op mijn verlanglijstje, dus ik besloot mijn shoptegoed daarvoor te gebruiken. Welke ik heb gekozen en hoe ik ze heb gestyled, zien jullie in deze blogpost!

Bershka jurkje


SUPERGA 2790-SUEW FULL BLACK

Eigen stonden andere sneakers van Superga op mijn verlanglijstje, maar deze hadden ze helaas niet meer in mijn maat. Daarom ben ik gegaan voor deze zwarte suède platform schoenen! Spannend vond ik het wel, platform schoenen. Maar uit een Insta-poll was gebleken dat ik toch echt voor deze moest gaan. Stiekem had ik de keuze zelf al gemaakt en had ik de bestelling al geplaatst voordat de poll was afgelopen. 

Superga platform sneakers


De stof is dus suède en zwart. Ook de zolen zijn helemaal zwart en op de achterkant zit het logo van Superga. Ik heb echter wel al meteen een minpuntje: de lak van de zolen is niet helemaal goed afgewerkt. Zodra ik ergens tegenaan schuur met de zolen, komen er witte krassen op. Gelukkig is dit heel goed weg te krijgen met micellair water (bedankt allemaal voor jullie tips op Instagram!). Niettemin vind ik deze schoenen echt geweldig, maar baal wel van het schoonmaak ritueeltje wanneer ik ze aan wil trekken.

Superga platform sneakers

Toen ik de schoenen voor het eerst aandeed, merkte ik meteen hoe zwaar ze lopen. Ze hebben natuurlijk dikke zolen en dat voel je wel tijdens het lopen. Ik was daarom ook heel bang voor het inlopen, maar uiteindelijk ben ik helemaal zonder blaren er doorheen gekomen! Op het begin is het even wennen, maar daarna lopen ze echt heerlijk. Ik vind deze schoenen vooral leuk staan onder hoogwater jeans, jurkjes en shorts. Ik heb van mezelf best lange benen en deze schoenen zorgen ervoor dat ze dan nóg langer lijken.

Outfit Bershka en Superga

Outfit Bershka en Superga

Al met al ben ik blij met deze sneakers van Superga. Ik vind het een toffe toevoeging aan mijn schoenencollectie. Een keertje wat anders. Mijn eerste kennismaking met dit merk is dus zeker positief. Ik wil ze ook nog graag in het wit hebben, dus wie weet zien jullie die eerdaags ook in mijn foto's verschijnen ;).

Het jurkje dat ik hier draag komt van de Bershka en de schoenen zijn uiteraard van Superga. 

Wat zijn jouw favoriete schoenen op dit moment?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

4 opmerkingen

  1. Wat een super toffe sneakers zeg! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sneakers zijn altijd leuk! Ik merk dat ik ze stiekum ook steeds meer ga waarderen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! All black shoes zijn altijd top. Jurkje is ook super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen