Sans Soucis Blackmagnet Sheet Mask | Review

Ik heb het al eerder gezegd op mijn blog, maar sheet maskers zijn echt mijn favoriet. Geen gedoe met eraf wassen en ze voelen comfortabel aan. Dit keer kreeg ik twee Blackmagnet sheet maskers van Sans Soucis opgestuurd. Dit is tevens mijn eerste kennismaking met dit merk. Ik heb veel goede verhalen gehoord over Sans Soucis, dus laten we maar snel beginnen!OVER SANS SOUCIS

Sans Soucis heeft een breed assortiment aan gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up. Dit merk staat voor verzorgend, efficiënt, hoogwaardig en alleen met kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten. Sans Soucis gelooft al bijna 80 jaar in natuurlijke schoonheid en de kracht van thermaal bronwater. Daarnaast zijn hun producten ook dierproefvrij, hoera!

BLACKMAGNET SHEET MASK

De Blackmagnet sheet mask is een diep reinigende vliesmasker voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de onzuivere huid. Dit masker zou jouw huid diep moeten reinigen, onzuiverheden verwijderen, en matterend en ontstekingsremmend werken. Het masker bevat effectieve ingrediënten die jouw huid weer helemaal vitaal en fris zou moeten maken. Ik heb de laatste tijd last van een wat onzuivere huid. Daarnaast heb ik een vette huid, dus ik ben erg benieuwd naar wat dit masker voor mijn huid kan betekenen.Achterop de verpakking staat heel goed uitgelegd hoe je het masker moet gebruiken. Piece of cake: je haalt het masker uit de verpakking en doet hem op je gezicht. Druk hem goed aan en pas hem aan naar de contouren van je gezicht. 15 minuten relaxen en dan kun je hem eraf halen. Eventuele restanten kun je in je gezicht masseren of eraf halen met een wattenschijfje. Het masker ruikt heerlijk fris en voelt nat, maar wel prettig aan op mijn gezicht. Gedurende de 15 minuten heb ik geen irritaties ervaren. Ik voelde dat het product wel écht in mijn huid trok, fijn! Na die 15 minuten had ik het masker eraf gehaald en de restanten verwijderd met een wattenschijfje.
Chelsey Meijners: nu te boeken voor al jouw bank- en winkelovervallen! Haha, geintje natuurlijk. Een mooie spiegel-selfie mocht niet ontbreken. Op de onderste foto zie je dat ik na het masker niks aan mijn gezicht heb gedaan. Ik moet zeggen dat dit echt een heerlijk maskertje is. Sowieso ben ik fan van vliesmaskers, omdat ze lekker makkelijk zijn en toch je huid goed verzorgen. Ik heb zelf een vette huid, maar merkte dat dit masker mijn huid goed matteerde. Daarnaast voelt mijn huid verzorgd en zacht aan. Na het gebruiken van dit masker hoefde ik niks meer op mijn bakkes te smeren: ik straalde!


Ik kreeg deze maskers plots opgestuurd door Beauty Service als verrassing en ik verrast ben ik zeker! Een aangename eerste kennismaking met het merk Sans Soucis. Het tweede masker ga ik lekker bewaren voor mijn volgende me-time momentje.

Sans Soucis Blackmagnet Sheet Mask is verkrijgbaar voor €8,95 per stuk bij  Sans Soucis

Heb jij al eens producten van dit merk geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft gekregen producten. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 opmerkingen

 1. Oeh klinkt erg goed! Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me een heerlijk masker! Fijn dat het alsnog verzorgend is, ondanks dat het onzuiverheden tegen gaat. Deze wil ik wel eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een erg fijn masker.. ik hou van sheet masks/ vliesmaskers :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh maskers daar kun je toch niet genoeg van hebben? Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha. Zulke zwarte maskers doen mij ook altijd aan overvallers denken. Klinkt hoe dan ook wel als een interessant maskertje. Altijd leuk om zoiets nieuw uit te kunnen proberen. Ik ga de naam zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen