Kocostar Slice Mask Sheets | Review

Tegenwoordig zie je allerlei gezichtsmaskers voorbij komen in verschillende soorten en maten. We zijn allemaal wellicht al bekend met de panda gezichtsmaskers. Nu heb je ook gezichtsmaskers in de vorm van stukjes fruit! Ik mocht twee gezichtsmaskers ontvangen van het Koreaanse merk Kocostar en ga jullie er vandaag meer over vertellen.

Kocostar slice mask sheets


OVER KOCOSTAR

Kocostar is een Koreaans beautymerk dat onlangs naar Europa is gekomen. De hoogwaardige maskers verzorgen huid, haar en nagels langdurig en intensief. En dat voor een relatief lage prijs! In Korea verstaan ze onder schoonheid een gave, schone, rimpelvrije en gladde huid die van binnenuit straalt. Voor Koreaanse vrouwen is huidverzorging een standaard routine in hun beautyritueel en Kocostar maakt dit nu bereikbaar voor iedereen in Europa. Kocostar is voor less makeup, more skincare! Ze hebben niet alleen maskers voor het gezicht, maar ook voor de handen en het haar. Deze maskers zouden moeten zorgen voor een langdurig resultaat.

Kocostar slice mask sheets

SLICE MASK SHEETS


Kocostar heeft verschillende soorten maskers. Flower masks, moisture masks, sheet masks en de slice mask sheets. Ik mocht dus twee slice mask sheets ontvangen in pineapple en kiwi. Alleen al de verpakkingen zien er uitnodigend, fris en fruitig (see what I did there) uit. Deze maskers zijn ook verkrijgbaar in komkommer, watermeloen en aardbei. In elke verpakking zitten 2 sheets. Op 1 sheet zitten 6 schijfjes fruit. Je kan er dus voor kiezen om 1 sheet te gebruiken en de ander te bewaren, maar daarmee kun je niet je hele gezicht bedekken. Als je enkel een bepaald gedeelte van je gezicht wilt verzorgen, is het wel ideaal natuurlijk.

KIWI 

Ik mocht de maskers dus in de varianten kiwi en pineapple ontvangen. Ik ging als eerste de kiwi uitproberen. Wanneer je de maskers openmaakt, komt er meteen een heerlijke geur op je af. De schijfjes zijn lekker vochtig en blijven goed op je gezicht zitten. Ik heb de kiwi masker in één gebruikt, beide sheets dus. Het was wel even een puzzelwerkje om alles op mijn gezicht te laten passen, maar dan heb je ook wel wat. Het masker moet je 15 tot 20 minuten laten zitten. Dit vind ik (voor een dagelijkse routine) wel erg lang. Voor een me-time momentje is het wel echt heerlijk. De kiwi slice mask zou moeten zorgen voor een natuurlijke en onweerstaanbare glans. Nadat ik het masker 20 minuten had laten intrekken, haalde ik de schijfjes eraf en masseerde ik de restanten van het serum extra goed in mijn huid. En wow, ik ben echt enthousiast! Mijn huid voelde heerlijk zacht aan en had een natuurlijke glans. Ik heb daarna ook geen make-up meer opgedaan, want mijn huid straalde echt. 

Kocostar slice mask sheets


PINEAPPLE

Een dag later ben ik de pineapple variant gaan uitproberen. Ik had de hele middag in de zon gezeten, dus mijn huid kon wel wat extra verzorging gebruiken. De vitaminen A en C in de ananasextracten verfijnen de poriën. Dit masker helpt het vochtgehalte van het gezicht te vergroten. Een ideaal masker voor de droge huid, dus. Dit masker zorgt voor een gezonde en stralende teint en een verzorgde huid. Zelf heb ik een vette huid. Daarom heb ik hem enkel gebruikt op de plekken van mijn gezicht waar het vaak wat droger is. Ik heb dit masker weer 20 minuten laten intrekken en heb daarna het overtollige serum in gemasseerd. De geur alleen al is heerlijk, maar je huid wordt hier zacht en stralend van. Mijn wangen werden er wel ietwat rood van, maar dit trok al snel weg. 

Kocostar slice mask sheets

Kocostar slice mask sheets

CONCLUSIE

Als ik een favoriet moet kiezen, zou ik wel de kiwi zeggen omdat deze beter bij mijn huidtype past. Maar je kunt de maskers ook in combinatie gebruiken. Op deze manier creëer je jouw perfecte masker! Koreanen gebruiken dit soort maskers elke dag, wat ik dan niet zou kunnen. Maar voor me-time momentjes zijn deze maskers heerlijk én leuk! Ik ben nu wel erg benieuwd naar de andere varianten. 

Kocostar slice mask sheets

Kocostar Slice Mask sheets zijn verkrijgbaar bij Ici Paris XL tijdelijk voor €3,77 i.p.v. €4,19 per stuk!

Heb jij al eens maskers van dit merk geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft gekregen producten. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 opmerkingen