Hunkemöller Doutzen Mystic Night bikini | Review

De nieuwe Doutzen's Summer Stories collectie is al even uit en uiteraard moest deze Hunkemöller fan er een hebben. Deze nieuwe badmode collectie is geïnspireerd door de jungle en staat in het teken van tropische temperaturen. De keuze is weer reuze en alles is zo mooi. Uiteindelijk gooide ik de Mystic Night bikini in mijn winkelmandje en die laat ik vandaag aan jullie zien!Ik ben niet voor zo maar een bikiniset gegaan, maar voor een met een highwaisted broekje! Highwaisted broeken zijn natuurlijk al een tijdje in, maar nu ook in badmode wereld. Ik heb nog nooit een highwaisted bikinibroekje gehad, dus ik ben er erg benieuwd naar hoe deze mij zal bevallen!


Het topje is een voorgevormde beugel bikinitop en heeft een leuk cut-out detail wat een sexy finishing touch geeft. Juist door de cut-out wilde ik hem graag hebben. Daarnaast heb ik hiervoor ook nog nooit een voorgevormde beugel bikinitop gehad, omdat deze vaak niet in mijn maat zijn. Bij de Hunkemöller gelukkig wel! De bandjes zijn verstelbaar en je maakt het topje aan de achterkant vast. Zoals ik gewend ben van Hunkemöller zit dit topje als gegoten! Ik vind hem ook supermooi staan door het cut-out detail aan de voorkant.En dan nu het broekje, waar ik wel het meest nieuwsgierig naar was. Het broekje heeft aan beide zijkanten cut-out details, wat voor mij de doorslag had gegeven om hem te kopen. Vind ik het lekker zitten? Staat het mij? Vind ik het überhaupt wel leuk? Ik val maar meteen met de deur in huis, ik ben verliefd. Hij is eigenlijk iets te groot, dus ik ga nog terug om hem te ruilen, maar voor zover ik al kon zien: love it! Het is anders dan ik gewend ben, maar ik ben fan. Ik had hem echter wel hoger verwacht, je ziet wel nog mijn navel etc. Maar daarom ben ik er juist extra blij mee! Wel beetje onhandig met het zonnen, maar dan zie je er tenminste wel fashionable uit natuurlijk ;).Al met al ben ik wederom tevreden. Deze bikini gaat veel gedragen worden van de zomer! Ik koop er voor de zekerheid wel nog een 'normaal' broekje erbij, maar ik ben wel fan van het highwaisted broekje. Vooral de cut-out details maken de bikini mooi en sexy. Mocht je twijfelen: dit is een aanrader! Nu staat de Triangle Divine bikini nog op mijn verlanglijstje...Voorgevormde beugel bikinitop Mystic Night Doutzen €34,99, hoog bikinibroekje Mystic Night Doutzen €19,99.

Welk item uit de nieuwe Doutzen collectie wil jij nog hebben?

Liefs,
Chelsey

4 opmerkingen

 1. Wat een toffe bikini! Ik vind hem wel heel erg mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe bikini, heel erg mooi! Ik ben nog op zoek naar een nieuwe bikini, dus ik moet binnenkort eens gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een prachtige bikini! Zelf heb ik al een zwarte, dus ben voor dit jaar eigenlijk op zoek naar een leuke gekleurde bikini erbij :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love it! Als ik zo’n mooi lijf als jou had ging ik ook voor een bikini! Nu ben ik team badpak!

  BeantwoordenVerwijderen