Ziaja Manuka Tree day cream, face toner & eye gel | Review

Vandaag review ik niet één, niet twee, maar drie producten van een van mijn favoriete beauty merken Ziaja! Ik mocht weer producten uitkiezen en ging dit keer voor de Manuka Tree purifying day cream, Manuka Tree face toner en de anti-puff eye gel. Vooral naar het laatst genoemde product was ik erg benieuwd. Lees vooral verder voor mijn mening!ZIAJA ANTI-PUFF EYE GEL - SAGE

Het product dat vrijwel meteen mijn aandacht trok was de anti-puff eye gel. Ik heb regelmatig last van wallen, vooral als ik om half 9 in Amsterdam moet zijn voor college en de avond ervoor weinig heb geslapen. Daarom was ik erg benieuwd naar dit product. 


Deze ooggel zou de wallen onder je ogen moeten verminderen. De gel verzacht, hydrateert en verstevigt de huid. De hoofdingrediënten van dit product zijn provitamine B5 en sage extract en is geschikt voor alle huidtypen. De anti-puff eye gel is dus een gel. De structuur van het product voelt aan als een gel en voelt ook koud aan. Het is de bedoeling dat je het product op de buitenkant van je ogen aanbrengt, bij voorkeur in de avond voor het slapen gaan. Verspreid het product van de buitenste naar de binnenste ooghoek. Dit doe je al zachtjes tikkend, zodat het product er goed in laat trekken. Voorkom wel dat het product in je ogen komt. 


Wat ik ervan vind? Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet razend enthousiast ben. Ik had redelijk hoge verwachtingen van dit product, omdat ik altijd dol ben op de producten van Ziaja. Maar dit product werkt bij mij helaas niet. Daarom ook geen before en after foto's, want ik zag geen verschil helaas. 

ZIAJA MANUKA TREE PURIFYING DAY CREAM 

Ik heb dit wellicht meerdere keren verteld, maar ik heb een onwijs vette huid. Daarom was ik continue op zoek naar dé perfecte dagcrème. Ik vond de BB Cream van Ziaja fijn werken voor mijn huid, dus ik was nu wel erg benieuwd naar de dagcrème voor de vette en gecombineerde huid. De Manuka Tree day cream is een dagcrème voor de vette en gecombineerde huid. Het is een hydraterende-normaliserende crème voor de dagelijkse verzorging van de huid. In dit product zit dus het Manuka extract en deze werkt antibacterieel. De zinkgluconaat in dit product werkt samentrekkend, verzachtend en rustgevend. De crème zou de oneffenheden van de huid moeten verminderen en huid de talgklieren onder controle. Daarnaast zou hij de vette huid moeten verminderen, matteren, mee-eters verminderen en deze ook voorkomen. Tot slot egaliseert hij de huid en zou hij irritaties moeten kalmeren. Het product beloofd dus een hoop! 


Ik ben zo enthousiast over deze dagcrème, dat ik zelf nog de nachtcrème heb besteld. Dit is serieus tot nu toe nog de enige (betaalbare) dagcrème die mijn discoballenhoofd onder controle kan houden. Zelf heb ik geen last van irritaties en dergelijke, maar ik merk wel dat hij matterend is. Doordat ik ook de nachtcrème gebruik, merk ik dat mijn huid er veel beter uitziet dan normaal. Gewoon een superfijn product!

ZIAJA MANUKA TREE PURIFYING FACE TONER

Naast de dagcrème mocht ook de face toner ontvangen uit deze productlijn. Voorheen gebruikte ik altijd de Eau Roma Water van Lush als afsluiter van mijn reinigingsroutine, maar die is toch aan de ietwat prijzige kant. Zal dit dan de meer budget vervanger worden?


De Manuka Tree purifying face toner reinigt de huid en verwijderd de laatste resten make-up. Hij vermindert wijde poriën, verzacht acne en bereidt de huid voor op de verdere cosmetica. Ook deze is dus voor de vette en gecombineerde huid.


Nadat ik mijn gezicht 's ochtends en 's avonds heb gereinigd, gebruik ik deze face toner. Ook hier ben ik weer enthousiast over. Het is ook een verfrissend product. Mijn reinigingsroutine zou niet compleet zijn zonder deze face toner. Zo fijn vind ik hem! Ik heb hem met de warme dagen ook gebruikt als opfrisser. 

CONCLUSIE

De anti-puff eye gel was ik dus niet erg enthousiast over. Of mijn wallen zijn gewoon ontembaar, haha. Maar de dagcrème en face toner vind ik top. De hele Manuka Tree productlijn vind ik fijn, daarom heb ik zelf nog de nachtcrème, reinigingsgel en de peeling paste besteld. Stuk voor stuk fijne producten. Je kunt dus wel zeggen dat mijn reinigingsroutine grotendeels uit Ziaja producten bestaat ;).

Heb jij al eens producten van Ziaja geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

8 opmerkingen

 1. Oeh je maakt me heel nieuwsgierig naar de dag en nachtcreme, klinkt erg fijn voor de vette huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb zelf ook een vette huid, ik ben ontzettend benieuwd!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Zelf heb ik vaak een onzuivere en droge huid, echt een top combinatie, not. Dus de dagcrème en nachtcrème zijn denk ik niet voedend genoeg voor mij. Wel ben ik super benieuwd naar de toner, die lijkt me heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel jammer dat de eye gel tegen valt, was er zelf benieuwd naar geworden haha! De andere producten lijken me erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook mega fan van deze lijn, heb de peeling altijd op voorraad, kennie meer zonder mijt! Leuke review en jammer van de eye gel, die laat ik dus maar staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had ooit ook een oogcrème en die viel ook zwaar tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat was zo mooi geweest als de ooggel had gewerkt, ik had er stiekem een beetje opgehoopt haha. Leuke review heb je ervan gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen