Wenkbrauwen laten doen bij Beautybar by Linn | Review

Als ik iets leuk vind, dan is het wel nieuwe zaakjes bezoeken in Alkmaar. Zo werd ik gevraagd of ik wilde samenwerken met Beautybar by Linn. De naam zegt het wellicht al, maar Beautybar by Linn is een beautysalon. Ik mocht mijn wenkbrauwen laten doen en ga vandaag mijn ervaring met jullie delen!De leukste samenwerkingen zijn wel de samenwerkingen waar je echt ergens heen moet en in contact komt met de mensen. Al helemaal als het met een bedrijf in je eigen stadje is! Beautybar by Linn zit dus in Alkmaar aan de Geestersingel. Ofwel: een héél gunstige locatie. Ik fiets hier zelf dagelijks langs naar het station. Mensen die met de trein naar Alkmaar komen zullen hoogstwaarschijnlijk hier ook voorbij lopen als zij naar het centrum lopen. Bij Beautybar by Linn kun je terecht voor facials, gel nagels, wenkbrauwen, manicure, pedicure en massages. Ik heb het lot van mijn wenkbrauwen dus overgelaten aan Tamara!

Ik mocht meteen plaatsnemen in een fijne stoel. Tamara zou mijn wenkbrauwen gaan verven, epileren en harsen. Toen ik erheen ging, heb ik geprobeerd zo lang mogelijk niet aan mijn wenkbrauwen te zitten, zodat zij ze weer mooi in model kon brengen. Tamara begon eerst met het schoonmaken van mijn wenkbrauwen en ging daarna mijn wenkbrauwen een tintje donkerder verven. Daarna ging ze ze epileren, harsen om alles mooi recht te krijgen en tot slot de lange haartjes bijknippen. Het voelde alsof ze heel veel haar aan het weghalen was, maar dat voelt enkel zo. Na ongeveer een halfuurtje was ze al klaar, kreeg ik een spiegel voor mij en kon ik mijn wenkbrauwen weer on fleek aanschouwen.


Hieronder het resultaat! Thuis maakte in een before foto waar ik helemaal niks in mijn wenkbrauwen heb gedaan. Geen poeder, potlood, gel, niks. De rechter foto is de after foto. Beide foto's heb ik ook niet bewerkt, zodat je heel goed het resultaat kunt zien. Het licht is wel ietwat anders, maar daar was even niets aan te doen. Je ziet in ieder geval wel heel mooi het verschil. Mijn wenkbrauwen zijn strakker en natuurlijk een tintje donkerder. Perfect! Precies zoals ik ze mooi vind. De verf blijft een paar weken goed zitten. De tint vervaagd natuurlijk door alle reinigingsproducten die dagelijks gebruikt worden.Nu ik dit artikel typ, ben ik zo'n twee weken verder en het resultaat mag er nog steeds wezen. De verf is wel al wat vervaagd, maar ik gebruik dagelijks best wat reinigingsproducten voor mijn gezicht. Daarentegen vind ik ze nog steeds erg mooi! Mocht je dus ooit in de buurt zijn, moet je zeker even een bezoekje brengen aan Beautybar by Linn! Je kunt voor van alles bij haar terecht. De salon is ook heel makkelijk te bereiken en je kunt er ook zonder een afspraak terecht. Tamara zal jou in ieder geval met een glimlach ontvangen in haar mooie salon. Ik wil haar in ieder geval bedanken voor het weer on fleek maken van mijn wenkbrauwen!

Laat jij wel eens je wenkbrauwen doen in een beautysalon?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

5 opmerkingen

 1. Leuk om eens naar zo'n browbar te gaan, ik vind het resultaat heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook echt heel mooi! Die tint donkerder staat je ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice! Liet het altijd in de salon doen maar doe het nu zelf met Refectocil. Kan niet zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi resultaat! Staat je goed :) Het ziet er ook meteen zo natuurlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig resultaat! Ik ga zelf altijd naar een schoonheidsspecialiste om mijn wenkbrauwen te laten harsen. Ik verf ze zelf!

  BeantwoordenVerwijderen