Trending Tea maandbox | Review

Dat ik een theeliefhebber ben, hebben jullie inmiddels wel kunnen merken op mijn blog. Daarom kon ik ook geen nee zeggen tegen een maandbox van Trending Tea. Vandaag ga ik jullie wat vertellen over Trending Tea en deel ik mijn mening met jullie!OVER TRENDING TEA

Wie of wat is Trending Tea nou eigenlijk? En wat is hun concept? Trending Tea verkoop maandelijkse abonnementen. Je kiest een abonnement, stelt je eigen smaakprofiel samen, je bestelt en vervolgens geniet je! Maandelijks sturen zij een box naar je op met verschillende smaken (losse) thee. Heel leuk concept en niet duur ook! Je hebt al een maandelijks abonnement voor maar €9,95. 

MIJN ERVARING

Ik mocht dus een maandbox ontvangen ter review. De drie soorten thee die in mijn doos zaten zijn 'Welcome Home', 'Rooibos Vanille' en 'Thee Green Empire'. Ik werd al erg gelukkig van de rooibos vanille, omdat ik altijd op mijn werk rooibos thee drink. Dan moet met vanille vast ook wel goed zijn. De andere twee theesoorten waren mij nog onbekend.

Welcome Home
Ik begin met 'Welcome Home' en deze is wellicht ook mijn favoriet. Bij de thee krijg je ook wat informatie over de theesoort met zetadvies. Heel handig! Deze thee is dus geschikt voor de koudere dagen en is eigenlijk een wintermelange. Hij bevat onder andere appel, kaneel sinaasappel en amandel. Appel en kaneel vind ik altijd een goede combinatie! De thee ruikt ook onwijs lekker. Als het kon zat ik de hele dag met mijn neus erin, haha. Ik ben sowieso dol op wintermelanges. Afgelopen paar dagen heb ik ook genoten van deze thee. Erg lekker!


Rooibos Vanille
Ik liet al doorschemeren dat ik dol ben op rooibos thee, daarom was ik ook erg benieuwd naar deze variant met vanille. Dit is dus een heerlijke rooibos thee met de volle smaak van vanille. De vanille proef je ook zeker terug! Ik heb wel eens andere rooibos vanille thee gehad waarbij je de vanille niet zo sterk smaakte. Bij deze proef je hem wel goed en ik vind het heerlijk! 


Thee Green Empire
Ook deze thee is eigenlijk een wintermelange voor de koude dagen en avonden. Dit is een kruidige groene thee met walnoten. Ik heb nog nooit eerder een thee gehad met walnoten, dus ik was hier wel nieuwsgierig naar. De geur van deze thee is ook weer overheerlijk jongens. Fris en kruidig, zo zou ik hem omschrijven. Tegen mijn verwachtingen in vond ik ook deze weer erg lekker smaken. 


Extra: Tea infusers
Er zat ook een extraatje in de maandelijkse box, namelijk tea infusers. Ik was (heel toevallig) mijn thee-ei kwijt, dus deze kwamen goed uit! Dit zijn soort van zakjes waar je losse thee in kunt doen en deze hang je vervolgens in je mok. Een tea infuser kun je éénmalig gebruiken en is biologisch afbreekbaar. In het zakje zaten 10 infusers. CONCLUSIE

Voor het eerst dat ik alle smaken echt lekker vind! Komt zelden voor, hoor. En dan heb ik nog een willekeurige doos opgestuurd gekregen. In elk zakje zit 40 gram. Per kop thee heb je maar 2 teelepels voor een goede kop heerlijke thee. Het zijn kleine zakjes en ik kan ze daarom gemakkelijk meenemen. Zo zit ik sinds afgelopen vrijdag voor een week in Slagharen met de familie. Deze zakjes heb ik meegenomen voor bij het ontbijt en 's avonds voor het slapen gaan. Ideaal en genieten geblazen!

Was jij al bekend met Trending Tea?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

2 opmerkingen

  1. Ik vind dit wel een leuke box! Alleen drink ik in de zomer amper thee, maar in de winter zou ik het nog best willen proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh lekker! Ik hou ook zo van thee, ben nu met een Detox test bezig!

    BeantwoordenVerwijderen