De leukste lente decoraties voor jouw slaapkamer | Inspiratie

De lente is al even begonnen en het zonnetje begint eindelijk weer door te komen. Niet alleen buiten wordt het vrolijker, maar ook in huis. Mijn slaapkamer is absoluut mijn favoriete plekje in ons huis en daarom vind ik het altijd leuk om inspiratie op te doen voor leuke slaapkamer decoraties. Ik besloot weer een bezoekje te brengen aan de webshop van LIONSHOME en vandaag deel ik de leukste lente decoraties voor jouw slaapkamer met jullie!


Als ik ergens tegenwoordig een zwak voor heb, dan is het wanddecoratie. Zelf heb ik hier en daar fotolijstjes en posters hangen, maar ik vind dat het wel wat beter kan. Krijtborden vind ik een leuke toevoeging aan de muur. Zelf heb ik een kleine variant hangen waarop ik belangrijke taken kan opschrijven. Handig, maar ook heel leuk! Daarnaast vind ik de lente kleuren ook erg mooi en kun je dit minimalistisch terug laten komen in je slaapkamer door middel van wanddecoratie. En als je er ruimte voor hebt: een ladder. Ik vind dit een superleuke toevoeging aan slaapkamers. Je kunt er een leuke deken overheen hangen of tijdschriften. Mocht je écht de lente willen toevoegen aan je slaapkamer, dan is een hangende plant wellicht wat. Ik vind het heel leuk en mooi, maar mijzelf kennende zal de plant het niet overleven haha! Vind het wel altijd tof staan in slaapkamers.Wie zegt dat leuke plaids alleen voor de winter zijn? Ik vind een mooie plaid altijd wel wat toevoegen aan je bed. Op de pagina woontextiel is in ieder geval veel moois te vinden. Zelf had ik dit mooie plaid in het oog. Hij heeft ook de perfecte lente kleur! Zou je heel leuk kunnen combineren met de zwarte kussens met veren erop. Als ik iets ook mooi vind in interieur, dan is het het veren patroon. Het dekbedovertrek van JOARZ vind ik lekker clean en fris ogen. Even wat anders dan enkel bloemetjes! Mijn bureau is mijn place to be. Als ik in mijn kamer ben, zit ik het liefst te bloggen aan mijn bureau. Een mooie bureaulamp zoals die hieronder zou ideaal zijn! Neemt niet veel ruimte in beslag en ziet er toch stylish uit. Een houten bijzettafel lijkt mij ook leuk en handig. Hierop zou je bijvoorbeeld leuke cactusplantjes op kunnen zetten met een stapeltje eye catching boeken. Helaas heb ik ook daarvoor geen plek, maar als ik op mijzelf ga weet ik al wat er sowieso in mijn (slaap)kamer moet te komen staan! En mooie klokken kan ik ook uren naar kijken. De klok hieronder is heel minimalistisch, maar het design maakt het af. Ik vind hem mooi!

Ik vind het altijd zo leuk om seizoensgebonden inspiratie op te doen. Bij elk seizoen heb je toch weer een andere vibe. Tot nu toe kan ik alleen nog inspiratie opdoen voor mijn slaapkamer, omdat ik thuis niks te zeggen heb over de inrichting van de woonkamer haha. Maar als ik op mezelf ga, weet ik al waar ik in ieder geval ga kijken voor mooie meubels. LIONSHOME heeft heel veel keus en er is echt voor ieder wat wils. 

Welk item zou jij ook wel willen hebben?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

6 opmerkingen

 1. Wat 'n leuke decoraties zeg, helemaal m'n stijl! Vooral dat dekbedovertrek trekt m'n aandacht, ga 's een kijkje nemen op de website!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke decoraties!! Tof bij elkaar gezocht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items! Dat dekbed vind ik geweldig, die zou ik ook wel willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk! Hier kan ik zeker wat van gebruiken ter inspiratie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat houten bijzettafeltje is echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen