Soap & Glory - Archery brow pencil + Thick & Fast Mascara | Review

Ik ben onlangs een weekendje naar Londen geweest en daar ontdekte ik in drogisterij Boots een nieuw merk genaamd Soap & Glory. Na heerlijke producten voor onder de douche, hebben zij ook een assortiment aan make-up. De verpakkingen zien er superleuk uit en daarom moest ik wel wat meenemen van dit merk. Ik ging voor de Archery 2-in-1 Brow Filling Pencil & Brush en de Thick & Fast Mascara. Wat ik van deze producten vind, lees je vandaag!

Archery brow pencil + Thick & Fast mascara

SOAP & GLORY

Soap & Glory heeft een ruim assortiment aan producten voor onder de douche, lichaamsverzorging en cosmetica. Alleen al de verpakkingen zien er super leuk uit. Je herkent ze aan de roze tinten en opvallende vormgeving. Daarnaast zijn ze ook nog eens dierproefvrij! Ik ontdekte dit merk dus in Londen en ben het nog nooit in ons kikkerlandje tegen gekomen, maar ik ben erachter gekomen dat de producten van Soap & Glory ook verkrijgbaar is in Nederland via de webshop Cozy Favorites! Echter verkopen zij wel alleen de bad & body producten en geen cosmetica.  

Archery brow pencil + Thick & Fast mascara

ARCHERY 2-IN-1 BROW FILLING PENCIL + BRUSH 6M (£8.50)

Ik ben dus al een tijdje op zoek naar het perfecte wenkbrauw product voor mijn ontembare wenkies. Toen ik het Soap & Glory schap tegenkwam, ging ik meteen op jacht naar een mooi wenkbrauw potlood. Dit is een 2-in-1 wenkbrauw potlood met een borsteltje. Ze hebben deze potloden in 3 kleuren: Brownie Points, Dark Chocolate en Love Is Blonde. Ik heb op de gok Brownie Points meegenomen. De verpakking ziet er in ieder geval al tof uit. het potlood is dun en makkelijk mee te nemen. 

Archery 2-in-1 brow filling pencil & brush

Aan de ene kant heb je een fijn borsteltje en aan de andere kant het potlood zelf. Het puntje is vrij dun waardoor je hiermee heel precies kunt werken en dunne lijntjes kunt zetten. Ik heb zelf al best wat wenkbrauwen van mijzelf, dus ik wil het enkel een beetje mooi opvullen. Dat kan dus heel goed met dit wenkbrauw potlood!

Archery 2-in-1 brow filling pencil + brush

Archery 2-in-1 brow filling pencil + brush

En dan hieronder de swatch. Zoals ik al zei, had ik de kleur op de gok meegenomen. De kleur ziet er, wat mij betreft, goed uit voor mij! Het uiteindelijke resultaat laat ik samen met de mascara aan het eind van dit artikel zien.

Archery 2-in-1 brow filling pencil + brush

THICK & FAST MASCARA 6M (£10.00)

Er was een actie bij Boots op de producten van Soap & Glory: koop 1 en krijg de 2e voor de halve prijs. Daarom besloot ik ook maar een mascara mee te nemen. Ik ging voor de Thick & Fast mascara in de kleur Super Jet Black. Deze mascara belooft een false lash effect te geven zonder je wimpers klonterig te maken. Hij zou je wimpers ook moeten krullen en volume geven. Lashes in a flash! Alleen al het doosje ziet er superleuk uit. De verpakking van de mascara zelf is niet heel spannend. Ze hadden geen waterproof variant, dus ik ga voor het eerst weer een 'gewone' mascara uitproberen!

Thick & Fast mascara

Het borsteltje van deze mascara is ook echt huge! Zelf ben ik wel ietwat onhandig met grote mascara's, maar we gaan wel zien wat ik ervan zal maken. Het borsteltje ziet er verder prima uit. 

Thick & Fast mascara

HET RESULTAAT

Op de bovenste foto draag ik niks. Op de onderste foto heb ik het wenkbrauw potlood lichtjes aangebracht en heb ik één laagje van de Thick & Fast mascara aangebracht. (Excusez moi voor de puist in mijn wenkrauw. Nobody's perfect.) Daarnaast zie ik ook nu pas dat de foto's niet helemaal scherp zijn, oeps.

Thick & Fast mascara

Thick & Fast mascara

Het Archery brow filling pencil + brush is sowieso favoriet geworden. De kleur is perfect, wat ik totaal niet had verwacht. Ik kan met dit potlood mooie, fijne, lijntjes zetten en mijn wenkbrauwen op een natuurlijke manier invullen zonder dat ze Nike tekens worden. Daar hou ik van! De mascara daarentegen is juist aan de wat klonterige kant. Ik heb zelf van die handige losse borsteltjes waarmee ik ze nog kan doorkammen en de klonten weghalen. Hij geeft wel degelijk volume en lengte, dat zeker! Alleen vind ik het grote borsteltje wel ietwat onhandig. 


Archery brow filling pencil & brush en Thick & Fast mascara


CONCLUSIE

Mijn eerste kennismaking met het merk Soap & Glory is dus positief! Niet alleen de verpakkingen zijn top, maar ook de producten zelf. Ik ben ook zeker van plan om meer te gaan uitproberen van dit merk! De Archery 2-in-1 brow filling pencil & brush heb ik gekocht voor £8.50 en de Thick & Fast mascara voor £10.00 bij Boots. Het was 2e halve prijs, dus in totaal heb ik £14.25 betaald voor beide producten. Prima prijsje voor twee fijne producten!

De Soap & Glory cosmetica zijn verkrijgbaar bij Boots. 

Heb jij al eens producten van dit merk uitgeprobeerd?

Liefs,
Chelsey

9 opmerkingen

 1. Ik vind het er best mooi uit zien! Vooral die mascara geeft een mooi effect!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke producten, fijne review! Je hebt zulke mooie foto's gemaakt <3 Het wenkbrauwpotlood lijkt mij erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk merk! Ik had er nog niet van gehoord. Hoop dat de make-up producten ook eens naar Nederland komen. Beide producten zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kende hem ook nog niet, maar ben blij verrast! Ik hoop het ook :)

   Verwijderen
 4. Ziet er goed uit! Ik vind de body lotion van dit merk echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er erg leuk uit! Fijn dat je het positief ervaren hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het resultaat er echt wel heel erg mooi uit zien ik ben enthousiast! haha
  LIEEEFS

  BeantwoordenVerwijderen