Dit was Londen 2018: dag 1 | Plog

Degenen die mij volgen op Instagram (@lifeaschelsey) is het wellicht niet ontgaan. Ik ben een weekendje met mijn oma naar Londen geweest! Van 23 februari tot 25 februari hebben wij onze ogen uitgekeken in deze prachtige stad. Naast de standaard toeristentrekpleisters zijn wij óók naar de Warner Bros. Harry Potter Studio Tour geweest. Vandaag begin ik met de reeks Londen artikelen en we trappen af met de eerste dag!VRIJDAG 23 FEBRUARI


Om half 5 ging de wekker al. Om 08.05 's ochtends zouden wij met KLM naar London City Airport vliegen. Ik had mijn oma dit weekend cadeau gedaan voor Kerst en ze ging ook voor het eerst vliegen! En spannend dat ze het vond. Op Schiphol hebben wij ons ook uitstekend vermaakt. Even koffie gehaald bij de Starbucks en toen was het alweer tijd om te gaan boarden.


En om 08.10 kwamen wij aan op London City Airport. Dat was wel even gek. Het is natuurlijk een uur later in Londen. Na een goede vlucht (ook voor oma!) stond de eerste uitdaging op ons te wachten: met het openbaar vervoer naar het hotel zien te komen. Ik was ook nog nooit in Londen geweest, dus dit was even een uitzoek werkje. Uiteindelijk kwam alles goed en kwamen wij om kwart over 10 eindelijk aan bij ons hotel. Om 11 uur konden wij inchecken, dus we deden nog even een koffie in de lobby. Daarna inchecken, even vlug opfrissen en door naar Oxford Street. Ons hotel zat namelijk best dichtbij. Na wat winkeltjes te hebben bekeken en wat te hebben gegeten, gingen we door naar de London Eye. Ja, die moesten wij ook gezien hebben natuurlijk!


Via een klein parkje liepen we richting de London Eye. En ik moest even een foto maken van de straat. Op de een of andere manier heb ik echt een zwak voor dit soort straatjes.


En ik moest natuurlijk een foto maken mét de London Eye erop. Deze foto moest wel 20 keer opnieuw gemaakt worden, omdat ik of voor de helft erop stond of mijn oma vergrendelde telkens mijn telefoon als ze een foto wilde maken haha! Maar wat is ze trots op deze foto. Zelf wilde ze ook wel op de foto.


We zijn langs de London Eye gelopen, maar er niet in geweest. Het was er ook ontzettend druk! We besloten gewoon maar ergens heen te lopen. Uiteindelijk kwamen wij uit bij het St. James' Park en Horse Guards. Rond half 4 gaf mijn oma aan dat ze wel erg moe was geworden en ik had het ook wel even gehad. Het was koud en we waren natuurlijk al vroeg op. Daarnaast voelde ik mij ook ziek en had ik onwijze hoofdpijn. Tijd om terug te gaan naar het hotel dus!


Onderweg gingen we nog even langs de Tesco om wat lekkers te halen voor in het hotel. Ik heb mij ietwat laten gaan op de chocolade afdeling. Eenmaal terug in het hotel deden we het rustig aan. We gingen eten bij een pizza restaurant bij het hotel. Daarna ben ik lekker in bad geweest met een bruisbal die ik die dag had gekocht op Oxford Street. EINDELIJK kon ik een bruisbal uitproberen van Lush! Heerlijk genoten in bad en daarna zaten we allebei op onze bedden te lezen en te snoepen. Om 9 uur gingen de lichten al uit. Het was een enorm druk maar leuk dagje!


En dat was alweer ons eerste dagje samen op pad in Londen! Ik moet zeggen dat het bad en op tijd slapen mij echt goed heeft gedaan toen. De tweede dag (zaterdag 24 februari) stond volledig in het teken van Harry Potter. Dus voor de fans: de volgende plog zie je ons tripje naar de Warner Bros. Harry Potter Studio Tour! Ps: ik heb ook sfeerbeelden gemaakt van het hele weekend, dus daar kunnen jullie nog een compilatievideo van verwachten.

Ben jij al eens naar Londen geweest?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Heeel leuk om dit te zien! Ook super leuk dat je dit met je oma hebt gedaan. Ik ben benieuwd naar het tweede deel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je met je oma naar Londen ging! Ik ben heel benieuwd naar je komende artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op London, zo'n leuke stad! Echt super leuk dat je met oma ging.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat leuk dat je naar Londen bent geweest met je oma! Super leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo gezellig met je oma! Ik vind London ook zo'n toffe stad, toevallig ben ik in December geweest maar ik zou zo weer teruggaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt superlief en leuk dat je dit met je oma hebt gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super lief cadeautje dit <3. Ik ben afgelopen weekend een dagje naar Londen geweest haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kijk uit naar je volgende blog haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je dit tripje met je oma hebt gedaan! Ik ben een paar jaar terug in Londen geweest met mijn vriend, echt een prachtstad is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ga zo vaak naar Londen: I love it there :)

  BeantwoordenVerwijderen