Biodroga Blue Orchid Sheet Mask | Review

Gezichtsmaskers blijven vaak wel een dingetje bij mij. Daarentegen ben ik wel fan van sheet/vlies maskers. Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en gaan er ook weer makkelijk af. Ik mocht twee gezichtsmaskers van Biodroga ontvangen. Dit is een merk die ik nog niet kende. Een eerste kennismaking dus! Vandaag ga ik van Biodroga het Blue Orchid Sheet Mask voor jullie reviewen.


OVER BIODROGA

Ik kende dit merk nog niet en jullie wellicht ook nog niet. En dat is best logisch, omdat deze maskers niet verkrijgbaar zijn in de 'normale' drogisterijen als Kruidvat en Etos. De maskers van Biodroga worden namelijk gebruikt in een professionele en op maat gemaakte salonbehandeling. De maskers bevatten hoge concentraties van actieve ingrediënten. Met deze maskers haal je dus echt een professionele salonbehandeling in huis!

BLUE ORCHID SHEET MASK

En dan nu over het sheet masker zelf! het Blue Orchid masker zou je huid moeten hydrateren. Het masker is heel glibberig en ik liet hem al een paar keer bijna uit mijn handen vallen. Maar ik ben gewoon onhandig met zulk soort dingen. Can't help it. Voordat ik het masker op mijn gezicht deed, maakte ik mijn gezicht goed schoon met micellair water van La Roche Posay en rozenwater van Kruidvat. Daarna bracht ik het masker aan. Op de instructies staat dat je het masker 10 tot 15 minuten moet laten intrekken. Ik heb hem een kwartier laten intrekken. Daarna haalde ik het masker eraf en masseerde ik de overblijfselen nog even goed in mijn huid.CONCLUSIE

Wat ik van het masker vond? Heel fijn! Ik heb zelf een gemengde tot vette huid, maar ook met dit koude winterweer wordt mijn huid droog. Zo'n masker komt dan heel goed van pas. Mijn huid wordt hier lekker zacht van en voelt ook een stuk meer gehydrateerd aan. En de geur... heerlijk! Gelukkig heb ik nog zo'n masker liggen voor een heerlijk me-time momentje. 

De maskers van Biodroga kosten €12,50 per stuk.

Kende jij Biodroga al?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloed mijn mening niet.
Special thanks to Iris.

3 opmerkingen

  1. Ik hou van sheetmaskers, zo fijn dat je geen 'moeite' hoeft te doen om een masker van je gezicht te schrobben. Deze klinkt ook heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinken heel lekker zeg! Ik hou van maskers!

    BeantwoordenVerwijderen