Washi tape, bikini's en meer | AliExpress shoplog

Washi tape, bikini's, de leukste playsuits van Zaful... je kunt het allemaal voor een klein prijsje krijgen op AliExpress! Ik bestel (te) regelmatig zo nu en dan wat leuke spulletjes. Het was alweer even geleden sinds de laatste AliExpress shoplog, dus ik heb er vandaag weer een voor jullie!

Washi tape en playsuit van AliExpress


ZAFUL BOW KNOT TWO-PIECE 
Jongens, ik ben echt toe aan zomer. Na het lezen van deze shoplog zal dat wel duidelijk worden. Ik heb best veel zomerse spullen gekocht bij mijn goede vriendin Ali. Ik bestelde als eerste deze two-piece van ZAFUL in een gele mosterd kleur. Ik had hem in een S besteld en je kunt het wellicht al raden: hij is te klein. Nou, het broekje is te klein en schijnt door. De top is ietwat groter. Daarnaast was het setje mooie op de foto van de verkoper dan in het echt. Hij is ook heel erg gekreukt. Of dit een goede aankoop was? Nee. Ik heb de two-piece hier besteld voor €8,49.

Two-piece Zaful van AliExpress

Zaful two-piece van AliExpress

ZAFUL BOHO PLAYSUIT
Zaful heeft zoveel leuke en goedkope kledingstukken. Toen ik deze zag, werd ik opslag verliefd. Ik zag mezelf er al helemaal in rond dwarrelen in de zomer. Deze bestelde ik in een S en wederom te klein. Bij het setje hierboven viel het nog wel mee met hoe klein hij was, maar deze is absurd klein. Dit is geen S maar een XXXXXS. For real. Ik krijg hem geen eens over m'n billen heen. Helaas. Verder is de kwaliteit daarentegen wel top en heeft hij een extra laagje waardoor hij niet doorschijnt. Deze playsuit heb ik hier besteld voor €9,91.RUFFLES BIKINI
Ik en bikini's zijn één liefde. Vooral in combinatie met AliExpress. Vorig jaar heb ik daar ook een paar bikini's besteld die ik op vakantie veel heb gedragen. Soms is het wel een dingetje met de maten, zoals ik wederom heb met dit leuke setje. Hij heeft ruffles op de tof en aan de zijkanten van het broekje. De kleur vind ik ook echt te gek! Bordeaux rood... zal heel mooi staan als ik een kleurtje heb gekregen! Ik heb hem in een S besteld en je voelt hem wellicht al aankomen... te klein! Het broekje is te klein. Als ik buk, valt alles eruit. Om het maar zo te zeggen. Het topje zit wel perfect. Daarom heb ik deze meteen in een maat M besteld (dat doe je wel voor dat geld), zodat ik hem toch nog van de zomer kan dragen. De achterkant van de bikini maak je vast met twee touwtjes, maar de bandjes zijn niet verstelbaar. Deze bikini bestelde ik hier voor €4,82.PUSH UP BIKINI
Nóg een bikini?! Ja, zeker! Ook deze vond ik te gek. Hij heeft ook een 'string' broekje, wat ik eigenlijk wel wilde proberen. Ja, het is een beetje gewaagd. Maar ik vind het bij anderen best tof staan. En voor die prijs wilde ik het wel proberen. Goed, ik heb hem dus binnen gekregen. De kwaliteit is top. Het printje van het printje is ietwat korrelig, maar wie zal daar nou op letten? Het topje zit goed, maar heeft totaal geen push up effect. Je kunt het topje aan de achterkant vastklikken. Deze is dus helemaal niet verstelbaar. Hij moet je maar net passen. Het broekje zit ook top! Ik had het 'string' effect wel meer verwacht. Met deze valt het echt reuze mee. Hij bedekt voor mijn doen nog genoeg bil. Dit setje heb ik in een S besteld bij deze verkoper voor €9,08.STRANGER THINGS T-SHIRT
Het laatste kleding item wat ik heb besteld bij AliExpress: een Stranger Thins t-shirt! Mijn liefde voor Stranger Things is groots en daarom mag een shirt niet ontbreken in mijn kledingkast. Deze vond ik heel nerdy, maar daardoor juist onwijs tof! Het stofje van dit shirt is heel zacht. Ik heb deze in een S besteld en deze valt gewoon prima. Daarnaast is de kwaliteit van het printje ook top. Dit shirt bestelde ik hier voor €6,63.


WASHI TAPE
Het is jullie wellicht niet ontgaan, maar ik ben onlangs een bullet journal begonnen! Washi tape hier in de winkels is over het algemeen best prijzig en bij de Action vind ik ze vaak net niet leuk genoeg om te kopen. Daarom besloot ik een kijkje te nemen bij Ali. En daar ben ik goed geslaagd hoor jongens. Ik heb vier rolletjes besteld en kan weer even door! Echter vind ik ze zo leuk, dat ik nu meer wil bestellen. Ik heb deze 4 rolletjes hier besteld voor €0,73 per stuk. De verzending hiervan was ook bizar snel trouwens! 8 februari besteld en 20 februari al binnen. Top!


Ik heb nog meer besteld, maar heb ik nog niet binnen. Ik wilde bovenstaande items zo graag met jullie delen, dat ik niet kon wachten. Daarnaast ben ik sowieso van plan om nog meer bullet journal spulletjes te bestellen bij AliExpress, dus jullie kunnen eerdaags nog een shoplog verwachten op mijn blog!

Wat heb jij onlangs besteld bij AliExpress?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Wat een geweldige shoplog! Echt mega jammer dat de jumpsuit te klein is, dat printje is echt geweldig. Ik denk dat ik het Stranger things shirt ook ga bestellen! En die washi tapes, voor die prijs! Aaah ik wil alles haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke items! Oh love de washi-tape. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wauw, wat een toffe items heb je gescoord!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tweekleurige bikini vind ik ZO gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat truitje van Stranger Things is echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat balen dat er ook wat miskopen tussen zaten.. Die maten zijn ook altijd zo moeilijk via AliExpress! Ik wil wel graag nog eens een bikini proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die two piece wel echt heeeeeeeel leuk! Jammer dat alles zo klein is, ik weet er alles van... kan altijd ook zo lekker gieren van die miskopen die mensen doen via Ali of Ebay hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat de playsuit ent two piece te klein zijn.. Ik vind de bikini's wel heel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ook letterlijk alles zo leuk, dat Stranger Things shirt vind ik wel heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die bikini's zijn super leuk, maar ik weet niet of ik dat aan durf met zo'n string broekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh die playsuits zijn echt mooi, vooral die gele haha. Jammer dat die te klein is en dat de kwaliteit niet zo goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Alle dingetjes zien er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen