Therme Skincare - Cleopatra's Secrets lijn + WINACTIE | Review

Altijd al willen leven als Cleopatra? Dat kan! Therme heeft onlangs een nieuwe wereldkuur uitgebracht, namelijk Cleopatra's Secrets. De producten in deze lijn zijn geïnspireerd op de schoonheidsrituelen van Cleopatra. In deze lijn zit een shower satin, shower scrub, foaming shower gel, shimmer oil en een body butter. Ik heb de producten uitgetest en ga jullie vandaag mijn mening erover geven. Daarnaast mag ik ook een heerlijk pakket weggeven aan één van jullie, dus lees snel verder!


De producten in de lijn Cleopatra's Secret hebben de geur van honing, bloemen en perzik gecombineerd met de frisheid van sinaasappel. Cleopatra had een aantal schoonheidsrituelen zoals slapen met een gouden masker, baden in melk en honing en scrubben met zeezout. Hierop is deze productlijn van Therme geïnspireerd. Ik mocht alle producten uit deze lijn ontvangen ter review, dus laten we snel beginnen!

CLEOPATRA'S SECRETS - SHOWER SCRUB (100ml) & SHOWER SATIN (200ml)
We beginnen met de scrub! Deze ruikt echt heerlijk. Eigenlijk gebruik ik niet vaak een scrub onder de douche (shame on me, I know) maar door de geur was ik echt om. Deze scrub is een verzorgende lichaamsscrub en douchegel in één. Er zit een gouden shimmer in die zorgt voor een luxe welnessbeleving. In deze scrub zit honingextract, aloë vera en arganolie. De scrub maakt mijn huidje in ieder geval heerlijk zacht en laat een heerlijke geur achter. Ondanks ik niet vaak een scrub gebruik onder de douche, is deze inmiddels zeker een favoriet geworden!

De shower satin ruikt (uiteraard) hetzelfde, maar is ook een echte verwennerij voor onder de douche. Na het scrubben heb ik deze gebruikt en baande mij in een luxe welnessbeleving. De scrub liet mijn huidje al heerlijk zacht achter, maar dit maak je helemaal compleet met de shower satin douche gel. In beide producten zit een shimmer en dat kun je in de foto's hieronder zien. Je merkt na het afspoelen er niet zoveel van, maar het gaat om het idee ;).


Shower scrub

Shower satin

CLEOPATRA'S SECRETS - FOAMING SHOWER GEL (200ml)
Foaming shower gels zijn massaal in opkomst. And I love it! Deze is eigenlijk precies hetzelfde als de shower gel, maar alleen is de foaming shower gel in de vorm van mousse. Persoonlijk vind ik foaming shower gels prettig en geven ze toch een extra gevoel van luxe. Ook deze betreft een gouden shimmer. 
CLEOPATRA'S SECRETS - SHIMMER BODY BUTTER (250gr)
Body butters gebruik ik eigenlijk ook veel te weinig, terwijl ze echt een must zijn met het koude weer. Toevallig had ik wel weer een nieuwe nodig, dus deze kwam goed uit! De shimmer body butter uit de Cleopatra's Secrets lijn van Therme voedt en hydrateert de huid intensief. Hij zal je (droge) huidje weer helemaal zacht maken. Na het douchen met de rinse-off producten uit deze lijn, smeerde ik mij goed in met deze body butter. En oh, wat een genot! Mijn huid voelde heerlijk zacht en verzorgd aan. De geur bleef ook goed hangen. De shimmer in de body butter zorgt ook voor een subtiele glow.

CLEAPATRA'S SECRETS - SHIMMER OIL (100ml)
Om de collectie helemaal compleet te maken, zit er ook nog een shimmer oil in de productlijn. Dit is een natuurlijke olie die de huid én haar verzorgt en voedt. De shimmer in de olie geeft een subtiele glans aan het lichaam en haar. Ik heb hem nog niet geprobeerd in mijn haar, maar wel op mijn lichaam. De olie gaf zeker een subtiele glans en trok ook snel in. En net als de andere producten, ruikt de olie heerlijk!Voor een luxe welnessbeleving hoef je echt niet helemaal naar de spa, je haalt hem gewoon in huis! Therme vond ik sowieso al een fijn merk, maar deze collectie heeft mij aangenaam verrast. En omdat ik zo enthousiast ben, mag ik één van jullie blij maken met de volledige Cleopatra's Secrets collectie!

WINACTIE!
Ik mag dus aan één van mijn volgers de Cleopatra's Secrets collectie van Therme geven. De winactie zal lopen via Instagram, maar ik vertel jullie even hoe je mee kunt doen.

- Volg mij en Therme op Instagram
- Like de foto met de Cleopatra's Secrets producten die vandaag online is gekomen op mijn Instagram
- Tag een vriend of vriendin die ook wel zo'n pakket zou willen hebben

En that's it! Easy peasy, toch? De winactie loopt tot 26 februari. De winnaar zal 27 februari een DM krijgen van mij. 

Heb ik jou al enthousiast gemaakt en wil je de producten sowieso hebben? De Cleopatra's Secrets collectie is te koop bij de meeste drogisterijen en gezondheidswinkels. Enkele supermarkten hebben een klein assortiment. De meeste producten zijn ook online goed verkrijgbaar. Meer informatie? Klik dan hier om naar hun website te gaan.

Was jij al bekend met de Cleopatra's Secrets collectie van Therme?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 


7 opmerkingen

 1. Dit lijken me hele fijne producten! Ik ga zeker meedoen via Instagram :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijken mij ook heerlijke producten, helaas geen IG.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze lijn nog niet, maar de producten zien er super fijn uit.
  Ik heb meegedaan via Instagram (liekevv24) om dit pakketje te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik doe mee, ik doe mee... stuiter! Ff terug recapituleren op Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor een huid zo zacht als zijde en om het goied te laten hydrateren.
  Het klinkt heel goed.
  Hier ben ik zo benieuwd naar...
  Omdat ik mijn pols gebroken heb en met een arm in het gips zit is me time zo fijn.
  Veel kan ik niet doen.
  Ik doe heel graag mee...

  Insta.: @chucky1012

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn zijn deze producten eh! Ik sla de winactie even over haha want ik heb de producten zelf al, maar iedereen die dit leest moet zeker bij je meedoen ;) De producten zijn top!

  BeantwoordenVerwijderen