Badmode voor zomer 2018 | Inspiratie

Terwijl het buiten vriest en soms zelfs nog sneeuwt, zit ik binnen ondertussen al te kijken naar leuke badmode voor aankomende zomer. Ik ben gek op leuke badmode en daarom koop ik ieder jaar weer een nieuwe bikini of zelfs meerdere. Het kriebelt al enorm bij mij, dus ik ga vandaag wat badmode van onder andere LASCANA, H&M en Hunkemöller!Ik ga verschillende soorten bikini's en zwempakken met jullie delen, zodat er voor ieder wat wils is. In eerste instantie wilde ik de bikini's en zwempakken ook hangen aan lichaamstypen, maar ik ben van mening dat je moet dragen wat jij zelf leuk vindt en waar jij je zelf comfortabel in voelt! 

PUSH-UP BIKINI'S 
LASCANA heeft een breed assortiment aan push-up bikini's, dus daarvoor ben je bij hen aan het goede adres. Ik heb hier een aantal leuke topjes gespot die ik zelf ook zou dragen! De eerste top is zwart met een roze detail en heeft een palmboom printje. Echt zomers, dus! Ben je toch meer van de kleur en bloemenprint, dan is de tweede top wellicht iets voor jou. Ben je niet zo van de printjes? Ze hebben ook leuke tops, zoals de onderstaande derde top met een leuk crossover detail in het midden. TRIANGEL BIKINI'S
Triangel bikini's zijn ook weer helemaal in. Dit soort bikini's draag ik zelf ook het liefst. De eerste bikini is een triangel bikini van het merk BENCH. Hij is simpel, maar toch erg leuk door de 'wikkel-look'. De tweede triangel top van H&M heeft ruffel details, wat ik persoonlijk ook superleuk vind! Wil je toch liever wat meer details? Dan vind je de derde bordeaux rode top wellicht leuk van Hunkemöller. 


HALTER BIKINI'S 
Ook deze bikini's zie je ieder jaar weer terug: de halter bikini! Niet erg praktisch als je gaat zonnen, maar wel heel fashionable. De eerste halter top is een van Hunkemöller met kanten details en een bloemenprint. De tweede top is een top van H&M en is eigenlijk niet écht een halter bikini, maar wist niet zo goed in welke categorie ik hem anders moet plaatsen. Daarnaast is hij ook te leuk om niet te laten zien! Tot slot weer een bikinitop van LASCANA met strepen. Strepen vind ik ook erg leuk!BADPAKKEN
Badpakken hadden vorig jaar hun come back al gemaakt en ik verwacht er dit jaar nog veel meer te zien! Mijn oog viel direct op de badpak van Bruno Banani die verkrijgbaar is bij LASCANA. Deze heeft namelijk een supermooie open rug detail! Daarnaast is de kleur ook onwijs mooi. De tweede badpak is van LASCANA zelf. Hij is simpel zwart, maar de zijkanten hebben mooie bloemen details. De derde badpak is een badpak van Sunseeker en heeft in het midden een leuke, open, detail. Tot slot kwam ik de vierde badpak tegen van H&M. Deze heeft een ombré effect, V-hals en high leg. 


STRANDMODE
Om het artikel helemaal compleet te maken, voeg ik er nog wat leuke strandmode items toe. Ik ben dol op leuke strandjurkjes en playsuits. Altijd makkelijk om even vlug over je badpak of bikini aan te trekken. De eerste is een prachtige strandjurk van LASCANA met een mooi bloemendesign. Of ga voor een leuke playsuit met kanten details, zoals de tweede hieronder. Maxi jurken zijn niet alleen leuk, maar zitten ook comfortabel en zijn ook makkelijk voor een dagje naar het strand. De vierde, en daarmee ook laatste, playsuit is weer een van LASCANA met een 'wikkel-look'. 


En? Heb ik je al hebberig gemaakt? Ik mezelf in ieder geval wel! Je kan nooit te vroeg beginnen met het kopen van nieuwe badmode, toch? ;)

Waar koop jij graag je badmode? 

Liefs,
Chelsey

€€€

Geen opmerkingen