Morning on the beach | Outfit

Afgelopen weekend heb ik eindelijk weer eens outfit foto's gemaakt. Dit keer met Mendie! We besloten op het strand foto's te gaan maken, dus ik ging voor een toepasselijke outfit. Ik voelde mij een echte beach / sailor girl. Deze outfit is (bijna) helemaal nieuw. Tijd om hem te laten zien dus!Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: het was koud. MEGA koud. Maar we hebben gestreden en de foto's zijn erg leuk geworden. We wilden eerst foto's maken op de trap, maar door de wind waren niet alle foto's gelukt.


Daarom besloten wij te verkassen naar een kar óp het strand. En dit bleek de ideale fotospot te zijn! Ik droeg deze dag mijn nieuwe vintage jeans van H&M, een gestreepte trui van H&M, enkelhakjes die ook van de H&M zijn en mijn nieuwe sailor pet van My Jewellery! Bijna mijn hele outfit is van de H&M, dus. Alles is nieuw, behalve de enkelhakken. Die heb ik al heel lang, maar zijn tijdloos!
Bovenstaande foto's zijn allemaal zonder jas (brrrr), maar die droeg ik die dag daadwerkelijk wel hoor! Ik had wederom mijn lange, zwarte, jas aan van de Primark die ik ook in deze outfitpost droeg.


Nadat we genoeg foto's hadden gemaakt, besloten we bij Eazee op te warmen met een heerlijke kop muntthee <3. En uiteraard moesten we daar ook weer foto's maken, omdat het interieur daar onwijs leuk is!Trui: H&M
Vintage jeans: H&M
Enkelhakken: H&M
Sailor pet: My Jewellery
Jas: Primark

Wat is jouw favoriete outfit op dit moment?

Liefs,
Chelsey

9 opmerkingen

 1. Ah wat een leuke foto's zeg! Een dagje aan zee is altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wát een topfoto's! Echt heel leuk en je outfit staat ook heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een toffe foto's! Vind ze echt mooi geworden en je ziet er ook heel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit en die sailor pet staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supertoffe outfit én de foto's zijn ook heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige foto's zijn het geworden! Je outfit is ook super leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zulke leuke foto's heb je gemaakt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto’s ondanks de wind! Ik vind je pet onwijs gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een hele leuke, casual outfit. Ik hou ervan!

  BeantwoordenVerwijderen