Kruidvat Catch & Shine #sparklingintheclub | Review

De eerste blogpost van 2018 is een feit! Vandaag review ik het #sparklingintheclub luchtje van Kruidvat uit de nieuwe Catch & Shine eau de toilettes collectie. Ga ik feestelijk het nieuwe jaar in met dit luchtje of vind ik hem een no go? Je komt erachter door verder te lezen!''Je verleidt, je sport, je experimenteert, je laat je zien, je chillt, je voelt de beat.'' 

''Eigenlijk ben je geen moment hetzelfde. Catch & Shine. Voel het waanzinnige ritme van de dansvloer met #sparklingintheclub. Dance the night away met de opwindende zoete accenten gecombineerd met een warme oriëntaalse basis.'' Is wat Kruidvat zegt over dit luchtje op de achterkant van de verpakking. De verpakking zelf ziet er in ieder geval super shiny en feestelijk uit met een discobal op de voorkant.De vormgeving van het flesje is ietwat hetzelfde als de flesjes uit de The Master Perfumer collectie van Kruidvat. Alleen heeft deze een andere dop en is de vorm net iets anders. De dop is in rosé goud en dat vind ik echt heel mooi! De foto van de discobal die op het doosje te zien is, zit ook in het flesje. Op de voorkant staat in het groot 'Catch & Shine', maar ik ga er vanuit dat jullie zelf ook wel kunnen zien ;).#Sparklingintheclub betreft dus zoete accenten met een warme oriëntaalse basis. Nu vind ik de zoete accenten wel overheersend. 1 spuitje is voor mij genoeg. Of ik hem lekker vind ruiken? Ja en nee. Ik vind hem wel lekker ruiken, maar ik krijg er langzamerhand wel een beetje hoofdpijn van. Het is niet helemaal mijn smaak. Het luchtje blijft dus goed hangen.


De Catch & Shine eau de toilettes bestaat uit 4 luchtjes voor haar en 4 voor hem. Elk luchtje is weer perfect voor een andere stemming. Mocht je benieuwd zijn naar deze geuren, kan je ze zelf proberen in een Kruidvat filiaal bij jou in de buurt! Dit luchtje is het nét niet voor mij, maar ben wel erg benieuwd naar de andere geuren. Daarnaast zijn ze ook lekker budget. Leuk om voor jezelf te kopen of voor een vriend/vriendin!

Kruidvat Catch & Shine eau de toilettes koop je bij Kruidvat voor €5,99 per stuk! 

Heb jij al een luchtje uit de Catch & Shine collectie geprobeerd?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een gekregen product. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

7 opmerkingen

 1. Ben benieuwd geworden naar deze! Ik heb zelf 2 anderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel benieuwd! Een leuk kleinigheidje om in een cadeaupakket te doen bijvoorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd naar de geur! Ik ben geen liefhebber van zoete geuren maar ben toch wel nieuwsgierig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben heel benieuwd naar de geur! Ik heb er al veel goeds over gehoord, maar ben zelf ook best wel kritisch wat geurtjes betreft :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb nog niks geroken, maar wel echt benieuwd naar geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de geur nog niet geroken, maar ben wel benieuwd of ik 'm lekker zal vinden.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive