Guardo Fit Coach HR One | Review

Is jouw goede voornemen om fitter te worden? Dan wil je deze review over de Guardo Fit Coach HR One horloge wel lezen! Ik heb deze voor Kerst gekregen van mijn vriend. Dit is een hartslag- en activiteitsmeter met vele functies. Mocht je hier meer over willen weten, lees dan zeker even verder.Als je mij al wat langer volgt, dan weet je wellicht dat ik regelmatig in de sportschool te vinden ben. Dit is een gadget die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Ik wilde niet meteen de 'echte' fitbit aanschaffen. Mocht het toch niks wezen voor mij, dan zou het zonde zijn van het geld natuurlijk. Nu kreeg ik dus deze variant van Guardo van mijn vriend. Sindsdien draag ik hem elke dag! Tijd voor een review dus.


Hieronder de doos waarin het horloge kwam. Op de achterkant staan alle functies. Alles even op een rijtje:

- 24/7 dynamische hartslagmeter
- Registreert uw stappen gedurende de hele dag en meet uw slaappatroon
- Smartphone-waarschuwingen door trilling
- Waarschuwing inkomende oproep + nummerherkenning + stil alarm
- OLED Touch-screen display / tijd & dag aanduiding
- Spatbestendig
- Oplaadbare batterij
- Dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse statistieken

Een hoop functies dus! In de doos zit nog een USB oplaadkabel en een gebruiksaanwijzing.En dan het horloge zelf. Deze is zwart en compact. Ik heb bij het horloge ook nog 3 bandjes gekregen in andere kleuren, mocht ik zwart zat zijn. Ik was bang dat ik het horloge niet zou passen (want: mega smalle polsen), maar ik pas hem net aan gelukkig. Het horloge meet dus je hartslag, hoeveel calorieën je verband, hoeveel kilometers je aflegt en je slaappatroon. Vooral het laatste vind ik erg interessant. Het meet niet alleen hoe lang je slaapt, maar hij meet het ook op 3 niveau's: diepe slaap, lichte slaap en hoe lang je gedurende nacht wakker bent geweest. Ik vind dat in ieder geval heel interessant om te weten!Om het maximale uit het horloge te kunnen halen, moet je de bijhorende app downloaden op je telefoon. Deze is overigens gratis en verbindt je met je telefoon via Bluetooth. Hierop kun je alles gemakkelijk bijhouden: je dagelijkse doelen, statistieken, instellingen etc. Het horloge kan zelfs gebruikt worden als wekker. Als je je wekker hebt ingesteld op je telefoon, gaat deze ook af op het horloge. Het horloge gaat dan trillen. Hetzelfde geldt voor als je gebeld wordt, dan gaat het horloge ook af. Op de voorkant en zijkant zit een knop waarmee je kunt switchen tussen de standen. (ps: excuses voor de lelijke nagels. Iets met een kerstborrel.)Ik gebruik het horloge nu bijna zo'n 2 weken en ben tevreden. Ik draag hem elke dag, ook tijdens het slapen dus. Het horloge is spatbestendig, maar ik doe hem wel af als ik ga douchen. De batterij van het horloge gaat wel zo'n 4/5 dagen mee, hangt er wel van af hoe intensief je hem gebruikt. 24/7 worden je gegevens bijgehouden en kun je deze synchroniseren in de app. Wat ik wel een nadeel vind aan dit horloge, is dat je hem moet verbinden met je telefoon via Bluetooth. Zodra je de Bluetooth uitzet op je telefoon, raak je al je gegevens kwijt. Bluetooth zorgt er ook voor dat je telefoon sneller leeg gaat. Maar dat nemen we dan wel voor lief.


Guardo Fit Coach HR One kun je o.a. bestellen via Bol.com.

Gebruik jij al een fitbit? 

Liefs,
Chelsey5 opmerkingen

 1. Wat handig zo'n horloge! Ik weet niet of het helemaal iets voor mij zou zijn.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat handig zo'n goedkopere variant! Ik zou ook wel een fitbit willen maar die prijs..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel handig zo'n horloge! Maar ik wil tijdens het sporten zo min mogelijk aan mijn lichaam hebben hangen, mijn telefoon band irriteert soms al.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof! Slim ook om eerst een wat goedkopere variant te testen. Ik heb een tijdje een Polar gedragen maar vind de nieuwste FitBits ook wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er leuk uit! Ik weet niet of ik zo'n horloge echt zou dragen, maar het is wel leuk om je stappen te kunnen tellen op deze manier!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive