Diana Leeflang stationery | Shoplog

EIN-DE-LIJK heb ik ook wat spulletjes van Diana Leeflang kunnen scoren bij de Kruidvat! De vorige keer toen zij met haar eigen stationery lijn kwam, kon ik ze maar niet vinden bij de Kruidvat filialen in Alkmaar. Dit keer ging ik op de gok naar een wat kleinere filiaal en ja hoor, daar hadden ze het wel! Ik ben met een aantal spullen naar huis gegaan en laat deze vandaag aan jullie zien!


Op Instagram stemde jullie allemaal op een verzamelreview. Echter heb ik in verband met stage nog geen tijd gehad om alles uitgebreid te reviewen en uit te proberen. Vandaar voor nu enkel een shoplog!

BULLET JOURNALING KIT - €6,99
Hier was ik het meest benieuwd naar: de bullet journaling kit! Zelf heb ik ook een bullet journal. Ik was er fanatiek in begonnen, maar door de drukte van de afgelopen tijd ben ik er niet meer aan toe gekomen. Ik wil wel weer oefenen, dus zo'n kit van Diana leek mij handig! Hierin zit een kleine journal, liniaal, boekenlegger, gum, een potlood, 4 gelpennen en uitleg. Nu moet ik al zeggen dat ik de journal sowieso enkel ga gebruiken om in te oefenen met layouts en handletteren. Ik vind hem namelijk niet zo handig en te klein. Maar hij ziet er leuk uit en is leuk om mee te beginnen. Daarnaast is zo'n goedgevulde kit ook absoluut niet duur.
HANDLETTERING SET - €3,99
Ik ben ook helemaal into het handletteren en wil hier ook meer mee oefenen. Daarom twijfelde ik geen moment over de handlettering set. Hierin zit een superleuk en handig instructieboekje, 2 fineliners, 2 potloden, stickervellen, enveloppen, kaarten en labels. Ideaal om je handlettering skills te verbeteren! En ook deze was absoluut niet duur.
WEEKLY PLANNER - €1,49
Als ik ergens een zwak voor heb, dan zijn het planners. En dan met name wekelijkse planners. Ik heb al een leuke van Stradivarius en de Action in bezit, maar je kan er nooit genoeg van krijgen! En kom op, voor die €1,49... geen geld! Hij is ook erg fotogeniek ;).


BULLET JOURNAL STICKERS - €0,49
Tot slot nam ik nog een vel stickers mee voor maar €0,49. Niet heel spannend, maar wel leuk om te gebruiken voor je bullet journal.


Achteraf realiseerde ik mij dat ik de washi tape ben vergeten te kopen. Die zien er ook zo leuk uit! Daarnaast vond ik het notitieboekje er ook wel erg leuk uit zien. Dus wellicht ga ik binnenkort terug voor mee. Oh en nog 1 dingetje: de dozen van de bullet journaling kit en handlettering set zijn niet dicht geplakt met tape, wat ik niet zo handig vind. In de winkel was het echt speuren naar setjes die nog compleet waren namelijk. Kruidvat, mochten jullie dit lezen: een tip voor de volgende keer!

Waar willen jullie een uitgebreide review over lezen?

Liefs,
Chelsey

9 opmerkingen

 1. Aah super leuk!! Heb ze ook zien liggen in de Kruidvat, maar toch laten liggen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke dingen heb je weten te bemachtigen! Bij ons kon ik helaas juist deze keer niets vinden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een onwijs leuke collectie! Ik baal flink dat ik er niet even naar ben gaan kijken of iets heb gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze items ook zoooo leuk! Ik heb zelf alleen de desk planner aangeschaft omdat ik die ook echt gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een super leuke collectie maar omdat ik onlangs al heel wat stationery stuff aangeschaft had bij de Action heb ik deze mooi laten liggen. Stiekem toch wel een beetje spijt want hij is zo leuk en budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er wel echt leuk uit vind ik, dat heeft Diana goed gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IK NEED DEZE STICKERSSSSSS! Die stickers wil ik ook voor in mijn Bulletjournal <333 Alleen in elke kruidvat die ik kom is het al uitverkocht; heel frustrerend! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuke items. Handlettering vind ik ook zo leuk om te doen, maar ik neem er dus de tijd niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive