Dé Valentijnsdag giftguide voor vrouwen | Tips

Een Valentijnscadeau kopen voor je vriendin? Ik kan mij ergens wel voorstellen dat dit een hele dagbesteding kan zijn. En laat ik nou dé oplossing daarvoor hebben. The place to be is namelijk My Jewellery! Ik heb speciaal voor de mannen die momenteel met hun handen in het haar zitten de ultieme giftguide opgesteld met allemaal prachtige sieraden die elke vrouw wel wil hebben. Lees snel verder!


KETTINKJES
Het eerste waar je als man wellicht aan zal denken is sieraden. Leuk, maar welke moet je nou precies halen? Wat zal ze leuk vinden? Ik heb wat kettinkjes erbij gepakt van My Jewellery en deze verdeeld is statement kettinkjes, minimalistische kettinkjes en lange kettinkjes. Voor elke dame wat wils!

Statement



Minimalistisch
Onderstaande kettinkjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.



Lange
Onderstaande kettinkjes zijn verkrijgbaar in het goud en zilver.



ARMBANDEN
Naast superleuke kettinkjes, kun je ook leuke armbandjes kopen bij My Jewellery! Ik heb er een aantal bij gezocht die ik persoonlijk erg leuk vind. Ze zijn allemaal vrij simpel, maar onwijs tof en leuk te combineren!

Minimalistisch
Onderstaande armbandjes zijn verkrijgbaar in het goud en zilver.





Lief
De armbandjes hieronder zijn ook in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. 


RINGEN
Maak het cadeau compleet met een mooie ring erbij. If you like it, put a ring on it! Beyoncé zingt het niet voor niets ;) 

Statement
Onderstaande ringen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. 



Minimalistisch
De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alleen de little moon ring is alleen nog verkrijgbaar in rose (wees er dus snel bij!). 


Mannen: ik hoop dat ik jullie uit de brand heb geholpen. Meiden: hebben jullie bovenstaande items al op jullie wishlist gezet? Naast super mooie sieraden kun je bij My Jewellery ook prachtige horloges, toffe kleding en accessoires kopen. Ik heb er ook mogen shoppen, maar dat zal ik binnenkort delen op mijn Instagram ;).

Wat krijg jij graag voor Valentijnsdag? 

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 opmerkingen

 1. Oooh zo leuk allemaal, ik ben gek op de sieraden van My Jewellery! Lekker combineren en zo elke keer wat anders dragen. Hoop dat mijn vriend deze hints op de één of andere manier te weten komt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige items!! Ik ben dol op de sieraden van My Jewellery!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh ja My Jewellery heeft zulke mooie sieraden! De nieuwste collectie vind ik ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kettinkjes allemaal! Ik vind een sieraad altijd zo een lief cadeau <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke sieraden <3 Ik vind de vintage collectie echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive