3x sportoutfits van Esprit | Inspiratie

We zitten al even in 2018 en de meeste mensen zijn inmiddels al begonnen met hun goede voornemens of hebben deze al opgegeven. Is jouw goede voornemen om meer te gaan sporten? Dan ben je aan het goede adres. Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik zo gemotiveerd blijf om 3 tot 4 keer in de week te gaan sporten. Wat mij echt goed motiveert, zijn leuke sportoutfits! Daarom heb ik vandaag 3 sportoutfits van Esprit voor jullie samengesteld, mochten jullie nog inspiratie (en motivatie) nodig hebben.

PASTEL 
De sportlegging vind ik echt ge-wel-dig. Eigenlijk heb ik een zwak voor dit soort leggings. Combineer deze legging met een simpel, wit, shirt en een longsleeve! Ik draag zelf altijd een trui als ik naar de sportschool ga, maar die gaat daar wel uit. Deze longsleeve heeft een prachtige achterkant. Mocht het te warm worden, kun je hem om je middel binden en er alsnog fashionable uitzien!


ACTIVE
Wil je geen poespas, maar er wel nog leuk uitzien? Dan heb ik deze outfit voor jou samengesteld! Dit keer geen sportlegging, maar een geweven broek. Hij ziet er in ieder geval super comfy uit! Om hem er toch meer kleur in te brengen, kun je er een knallende sportbeha bij nemen. Ondanks je die toch niet ziet, maar het gaat om het idee ;).


PRINT
Ik vind het altijd wel leuk om iets met print toe te voegen aan mijn sportoutfit. Als mijn legging een printje heeft, houd ik de rest simpel. Omgekeerd hetzelfde liedje. Combineer bijvoorbeeld dit leuke vestje met bloemenprint met een simpele legging en t-shirt. I like!

1. Vest met print // 2. Active legging met brede band // 3. Getailleerd T-shirt

Dit waren drie outfits die ik zelf ook zo naar de sportschool zou dragen! Uiteindelijk maakt het niet uit hoe je erbij loopt, maar voor jezelf maak je het sporten op deze manier wel leuker. Als ik een nieuwe outfit heb gescoord, kan ik niet wachten om erin te shinen in de sportschool. Mocht je iemand zijn die liever thuis sport, heb ik hier nog wat tips met workouts zonder gewichten (no excuses!). Dus, waar wacht je nog op?

Welke outfit vind jij het leukst? 

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 opmerkingen

 1. Mijn goede voornemen is niet om af te vallen maar om aan te komen, ik heb het sporten daarom even op een lager pitje gezet en ga één keer in de twee weken. Maar door deze post begint het wel te kriebelen om nieuwe sport outfits te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa leuk! Ik herken het, als ik een nieuwe outfit heb dan ben ik weer helemaal gemotiveerd en ga ik het liefst meteen sporten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb mezelf beloofd dat ik als ik komende weken goed sport, ik een nieuwe sportoutfit mag kopen, dus dit is dan een heel passend artikel! Vind het er heel mooi uit zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De link klopt niet want als ik daar op klik kom ik op een centrum voor jongeren, haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive