The Geek Tag | Tag

Zoals jullie wellicht weten, heb ik een mega nerdy kant. Regelmatig zien jullie Harry Potter gerelateerde posts voorbij komen op mijn blog en social media. Het leek mij daarom ook leuk om The Geek Tag (of The Nerd Tag) een keer te doen op mijn blog! Wil je weten wie mijn favoriete superheld is en welke superkrachten ik zou willen hebben? Lees dan zeker verder!1. Wie is jouw favoriete superheld?
The Flash without any doubts! Ik ben helemaal weg van de serie met daarin Grant Gustin als Barry Allen. Ook omdat het een lekkerding is natuurlijk ;). Oliver Queen mag ik overigens ook wel wezen.

Bron: https://wifflegif.com/tags/77920-the-flash-gifs?page=11

2. Wie is jouw favoriete super schurk?
Severus Snape uit Harry Potter. Ondanks hij achteraf geen 'schurk' blijkt te zijn. Geweldig personage!

3. Playstation, Xbox of Wii?
Wii! Voornamelijk omdat ik de spellen van Harry Potter daarop zo leuk vind. En anders de Xbox voor Call of Duty.

4. Favoriete sci-fi franchise? 
Stranger Things! Degenen die mij volgen op social media is het vast niet ontgaan dat ik verliefd ben op deze serie.

5. Favoriete fantasy franchise?
Nou, wat denken jullie zelf? Harry Potter natuurlijk haha! Maar ik zeg ook zeker geen nee tegen een Lord of The Rings marathon.

Bron: http://www.laughinggif.com/gifs/fvw2ltkklr

6. All-time favoriete geek TV serie?
Als er een geek TV serie is waar ik nooit genoeg van krijgen, dan is het Glee wel. In ieder geval de eerste 3/4 seizoenen dan. Die vind ik het leukst! En sowieso is Glee niet hetzelfde zonder Cory Monteith (rip </3).

7. Grootste nerd rolmodel?
Hermoine Granger! Moet ik dat echt verder uitleggen?

8. Als je superkrachten zou hebben, wat zou het dan zijn?
Dit is wel echt een moeilijke. Ik zou de gedachtes van anderen willen kunnen lezen, maar misschien is dat ook niet altijd even fijn. Anders zou ik wel onzichtbaar willen zijn. Of heul sterk. Of kunnen vliegen. Of toveren... Aahh, ik weet het niet!

9. Wat is je favoriete Hogwarts House?
Op Pottermore werd ik ingedeeld bij Gryffindor en stiekem is dat ook wel mijn favoriet. Ik heb niet voor niets een Gryffindor sjaal ;).

Bron: https://www.hypable.com/no-harry-means-a-better-hogwarts/

10. Wie is je favoriete Lord of The Rings character?
Vroeger had ik heel hard 'LEGOLAS!!!' geschreeuwd. Gegild, zelfs. Toen ik klein was, was ik stapelverliefd op hem namelijk. Nu zou ik zeggen Gimli, omdat ik hem zo grappig vind. Of Merry en Pippin, die je hierboven ook op het GIFje ziet. Geweldig, die twee!

11 . Over welk fictional character fantaseerde jij vroeger over?
Zoals ik net al vertelde, was ik vroeger verliefd op Legolas. Dan fantaseerde ik vaak dat hij mij kwam redden en dergelijke. Of ik fantaseerde dat Hagrid mij kwam ophalen om naar Hogwarts te gaan. Doe ik stiekem nog steeds.

12. Wat is je favoriete boekenreeks?
Harry Potter is wel een beetje voor de hand liggend, hè? Dan kies ik voor The Hunger Games! Deze trilogie heb ik meerdere malen opnieuw gelezen. Het leest super makkelijk weg en is perfect leesvoer. Blijft een geweldige boekenreeks!

Bron:http://glee.wikia.com/wiki/File:The_hunger_games_salute_katniss.gif

13. Warrior, thief of wizard?
Wizard... duh! Wie wil er nou niet kunnen toveren?

14. Favoriete schrijver?
Dan ga ik toch maar voor J.K. Rowling. De boeken van Harry Potter kan ik telkens weer opnieuw lezen. Als ik in een leesdipje zit, ga ik altijd een boek van Harry Potter lezen om er weer in te komen!

15. Lees jij het boek voordat je naar de film gaat?
In de meeste gevallen wel, ja! Soms ga ik naar een film waar ik niet zoveel van verwacht en dan wil ik achteraf toch nog het boek lezen. Maar 9 van de 10 keer lees ik eerst het boek! De boeken van The Maze Runner heb ik allemaal inmiddels ook gelezen en kan echt niet wachten op de nieuwe film die in januari uitkomt! Heel benieuwd naar.

En dat was The Geek Tag! Ik heb hem wel ietwat ingekort, omdat de originele tag ook vragen bevat over Game of Thrones en dat is dan weer een serie die ik niet kijk. Mocht je de tag ook leuk vinden, neem hem dan vooral over! De vragen komen hier vandaan.

Wie is jouw favoriete superheld?

Liefs,
Chelsey8 opmerkingen

 1. Wat een geweldige tag haha, je hebt hem super leuk ingevuld <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ik ben ook Harry Potter fan, maar niet zo'n grote fan als jij denk ik hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik een Star Wars/ Star Trek fan... ik hou van SFI! Ik ga een soortgelijke tag maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Harry Potter blijft leuk ja :D
  Ik ga weer een marathon houden met kerst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles in deze post; Ik voel het!!!
  Gleeeee <33
  Hermeliennnnnn <33
  Harry Potter <33
  Hungergames <33

  Ben wel heel benieuwd wat jij van the divergent series vindt? Ik vond de boeken van the maze Runner echt zoveel beter!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou sowieso op Hogwarts willen zitten. En dan het liefst in Slytherin!
  Ik heb zelf ook The Harry Potter tag gedaan en zelf een Hogwarts Tag bedacht. Ik tag jou om mijn Hogwarts Tag eens te doen. Ben benieuwd xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha weet je dat ik de helft van de series en films die je noemt nog nooit gezien heb? En dat ik niet wist waar je het soms over had :P hahaha

  BeantwoordenVerwijderen