Instagram Tag 2017 | Tag

Het eind van het jaar nadert, dus het is tijd voor de Instagram Tag van 2017! Ikzelf vind dit echt een superleuke tag en vind het daarom ook tof dat ik door Anouk ben genomineerd om de tag ook in te vullen! Benieuwd naar wat ik het afgelopen jaar zoal heb uitgespookt op the gram en wie ik nomineer? Lees dan snel verder!


1. WELKE FOTO'S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?
Hieronder mijn #2017bestnine! De foto met de meeste likes was dan toch de foto van het bordeaux rode setje van Hunkemöller. Pamela Reif had zelf ook gereageerd op deze foto en daardoor was hij ontploft én haalde ik er ook nog een leuke samenwerking uit!


2. WAT IS JE ALLERLAATSTE GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?
Dat is deze selfie! Ik had mij voor het eerst weer opgetut en dat moest natuurlijk op de foto gezet worden. Heel zeldzaam moment.


3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?
Dat is deze foto! Geen selfie, maar een throwback. Ik lag namelijk ziek op bed die dag (en nee, niet van de drank). Ik had een loopoor, oorontsteking, opgezwollen lymfeklieren én koorts. Poor me.


4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?
Dan ga ik voor deze foto! Ik vind het eigenlijk verschrikkelijk om op de foto te gaan, maar ik ging een dagje shooten met Kimberley en daar kwam deze foto uit. Vind hem toch wel erg leuk!


5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JE TER PLEKKE HEIMWEE?
Ik was de afgelopen zomer te vinden op Gran Canaria met mijn vriend. 4 juli waren wij 4,5 jaar samen en dat konden wij perfect vieren op vakantie. Deze polaroids hadden wij die dag gemaakt. En dan deze foto zo met die palmbomen op de achtergrond... heimwee!


6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 DEELDE OP INSTAGRAM?
In 2017 ontdekte ik veganistisch eten dankzij Celine en daarmee dus ook de Vegan Junk Food Bar. Dit was het eerste wat ik daar toen heb geprobeerd. Ziet er zo jummy uit en smaakt ook fantastisch!


7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?
Met een jonge kameel! Helaas geen huisdier :(. Wij hebben wel een kat, waar ik ook een Instagram voor heb aangemaakt. Deze vind je hier.


8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?
Sowieso VSCO Cam! Die is echt mijn favoriet en ook nog eens gratis. Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik mijn foto's bewerk en welke filters ik gebruik. Zouden jullie het leuk vinden als ik binnenkort daar een apart artikel over schrijf?

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?
Dat zullen wel een beetje de standaard hashtags zijn als #dutchblogger, #bloggerstyle en #lifestyleblogger, maar ook #flatlayoftheday en #bloggersgetsocial.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Ik nomineer:
- La vie de Daphne (Daphne)
- Read all about it (Sija)
- RositaElise (Rosita)

Mocht je deze tag ook leuk vinden, neem hem dan vooral over! Laat een reactie achter als jij hem ook gaat invullen, dan kom ik bij je lezen <3.

Ga jij deze tag ook invullen?

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Ik vind dit echt zo'n leuke tag! Ik vind de 'mooiste foto waar je zelf opstaat' heeel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een super leuke tag dit! Ik vind die foto van jou alleen ook echt heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je me tagt! Ik ga hem invullen! Ik vind jouw foto’s altijd zo mooi! Echt leuk om te zien idd, ben benieuwd wat er bij mij uit komt! Lieeefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n leuke tag dit! Ik vind jouw feed super mooi <3 Dankjewel voor het nomineren, ik ga 'm ook invullen <3 Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke tag! Ik vind jouw Instagram zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! Ik ben wel benieuwd hoe je je foto's bewerkt ja :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke foto's heb je gedeeld. Ik heb deze tag een aantal dagen geleden ingevuld, met veel plezier.

  Op naar een prachtig 2018!

  BeantwoordenVerwijderen