Enhance mascara en Lash & Lid foaming cleanser van Nouveau Lashes | Review

Vandaag heb ik een paar interessante producten voor jullie die ik ga reviewen. Namelijk de Enhance mascara en Lash & Lid foaming cleanser van Nouveau Lashes! Even geleden werd ik uitgenodigd voor hun event waar ik helaas niet bij kon zijn, maar ik mocht wel een pakketje ontvangen met een aantal mooie producten. Naast de mascara en cleanser mocht ik ook een set nepwimpers ontvangen. Ben je benieuwd? Lees dan zeker even verder.ENHANCE MASCARA (€23,95)
Het pakketje zelf was al een feestje. Deze kwam superleuk ingepakt binnen met een paarse strik omheen. Ook een leuk weetje: de producten van Nouveau Lashes zijn dierproefvrij! Ik ga beginnen met het eerste product waar ik stiekem ook het meest nieuwsgierig naar was. De Enhance Mascara! Dit keer geen waterproof en degene die mij al een tijdje volgen weten wellicht dat ik enkel waterproof mascara draag. Spannend, dus! De verpakking is in ieder geval erg mooi. De mascara komt in een doosje en de verpakking is paars. Ziet er best luxe uit, toch?De Enhance Mascara van Nouveau Lashes is eigenlijk speciaal ontwikkeld voor wimperextensions. De mascara belooft betoverende volume te geven, zonder de lijmrand van de wimperextensions aan te tasten. Ook heeft deze mascara een unieke formulering die helpt om de natuurlijke wimpergroei te ondersteunen en zou moeten zorgen voor gezonde wimpers. Tot slot is deze mascara geschikt voor zelfs de meest gevoelige ogen. Klinkt allemaal best goed, toch?Nu heb ik (nog) geen wimperextensions, maar was toch erg benieuwd naar hoe de mascara uitpakt op mijn eigen wimpers. Betoverende volume klinkt best veelbelovend. Op de eerste foto draag ik geen mascara en heb ik mijn wimpers gekruld. Op de tweede foto heb ik één laagje aangebracht.Ik moet zeggen: mooi! Mijn wimpers zijn zwarter geworden en ook wat langer. Ikzelf vind één laagje genoeg. Het resultaat vind ik mooi, maar vooral natuurlijk. Daar hou ik van! Wel jammer dat hij niet waterproof is, maar dat begrijp ik wel. Het is namelijk een mascara voor wimperextensions. Je merkt trouwens ook dat het borsteltje je wimpers goed separeert!

LASH & LID FOAMING CLEANSER (€14,99)
Een product waar ik nog nooit van heb gehoord: een foaming cleanser voor je wimpers en oogleden. Deze cleanser zal het oogoppervlak grondig reinigen en conditioneren. Ook deze foaming cleanser is geschikt voor gevoelige ogen dankzij de hypo-allergene formule. Je kunt de cleanser gebruiken voor wimperextensions én natuurlijke wimpers. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden als reinigingsmiddel voor striplashes. Het is allemaal maar wat interessant, tijd om hem te gaan uitproberen!
Je neemt wat van de foaming cleanser op je (schone) vingertoppen en masseert hem vervolgens in op je (gesloten) oogleden en wimpers. Spoel het eraf met water en zorg ervoor dat het product niet in je ogen komt. De foaming cleanser werkt ideaal om de Enhance mascara eraf te halen. Waterproof gaat het niet worden, daar heb je echt een cleanser op oliebasis voor nodig. Verder is het een fijne cleanser die mijn wimpers en oogleden goed reinigt!

STRIP LASHES VOLUME STYLE 4 (€6,99)
Deze nepwimpers van Nouveau Lashes zijn van premium kwaliteit, lichtgewicht, herbruikbaar en je hebt keuze uit 4 verschillende stijlen. Bij de strip lashes krijg je ook wimperlijm, wat wel zo fijn is natuurlijk. De wimpers zien er mooi en vooral lang uit. Ik heb ze nog niet geprobeerd, omdat ik ze graag wil gebruiken met de Kerst. Dus het resultaat volgt nog op mijn Instagram!Stuk voor stuk mooie producten van Nouveau Lashes! In het stukje over de mascara zei ik dat ik nog geen wimperextensions heb. Die krijg ik binnenkort namelijk! Ik krijg namelijk een Extend behandeling bij Nouveau Lashes in Amsterdam, maar daar zullen jullie tegen die tijd wel meer over lezen en zien op mijn blog. Ook de strip lashes zullen nog voorbij komen, dus houd mijn social media goed in de gaten!De Enhance Mascara, Lash & Lid foaming cleanser en Strip Lashes zijn vekrijgbaar via de webshop van Nouveau Lashes. 

Was jij al bekend met de producten van Nouveau Lashes?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik mogen ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

8 opmerkingen

 1. Strakke verpakking heeft die mascara! Het klinkt goed, ik kende dit merk nog niet! Zal de webshop eens bezoeken :D Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Lijkt wel alsof ik dit heb geschreven hahaha, aangezien ik ook altijd waterproof gebruik en de nepwimpers ook ga bewaren tot de Feestdagen :p Super toevallig! Ik ben ook heel erg blij met de producten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja! Ik gebruik al jaren waterproof, omdat mijn ogen snel tranen. Ik had bij jou inderdaad gelezen dat je de wimpers zou bewaren, dus dat leek mij ook wel een strak plan aangezien ik voor nu nog geen spannende afspraken heb :) Ik vind ze ook fijn!

   Verwijderen
 3. Nog nooit van gehoord. Ik heb mijn eerste set wimpers gekocht! Zonder latex lijm, dus nu oefenen! Nooit te oud he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben vooral benieuwd naar de nepwimpers dus MIJT... wat een cliffhanger! Maar wel mooie producten joh, die verpakking van de mascara alleen al. Super fancy.

  BeantwoordenVerwijderen