5x kerstcadeau tips voor mannen | Tips

Op zoek naar een cadeau voor een man? Nog even en dan is het alweer Kerst! Ieder jaar heb ik weer dezelfde struggle: wat koop ik nou voor mijn vriend? Voor mijn opa blijft het ook altijd een lastige zaak. Ik kan het heel goed begrijpen als jij er ook mee worstelt. Daarom deel ik vandaag 5 cadeautips voor mannen met jullie!

Foto: stocksnap
1. EEN LEKKER LUCHTJE
Dit is wel het eerste waar ik aan denk, een luchtje. Nu heb ik mijn vriend al vrij vaak een luchtje cadeau gedaan, maar over het algemeen is het een goed cadeau om te geven aan je vriend, broer, vader of opa! Hier in ieder geval de top 10 van Douglas, mocht je nog inspiratie nodig hebben.


2. EEN PERSOONLIJK CADEAU
Denk hierbij aan een foto op canvas of knutsel zelf een leuk fotoboek in elkaar. Of maak  Deze tip is vooral leuk voor je vriend. Je zou bijvoorbeeld je favoriete foto van jullie samen op canvas kunnen laten bedrukken! Maar ook voor je vader zou het een leuk cadeau zijn om een foto van het gezin op canvas te laten bedrukken. Wees creatief!

3. EEN OVERHEMD VAN OVERHEMDEN
Zoals bijvoorbeeld dit mooie overhemd van Olymp! Naast Olymp verkopen ze ook nog mooie overhemden van Circle of Gentle men en  CavallaroMijn vriend mocht dit mooie overhemd ontvangen en zal zeker gedragen worden met de feestdagen. Een foto van ons twee in onze kerstoutfits volgt nog! Het is eigenlijk een win-win situatie: je vriend ziet er super sexy uit en hij heeft er een nieuw overhemd bij!
4. MERCHANDISE
Merchandise van zijn favoriete band, voetbalclub, tv-programma, films et cetera. Zo heb ik mijn vriend de afgelopen jaren een trui gegeven van Sons of Anarchy, een shirt van Ajax of de extended DVD's van Lord of The Rings. Denk aan zijn favoriete hobby's, artiesten of serie, er is altijd online wel wat van te vinden! Zo bestel ik alle merchandise 9 van de 10 keer bij Large. Echt een aanrader voor leuke (kerst)cadeau's!

5. EEN FLES VAN ZIJN FAVORIETE DRANK
Een fles whiskey, een fles wijn, rum... wat hij maar lekker vindt! Ben je creatief? Geef er een persoonlijke touch aan door wat informatie over het desbetreffende drankje op een leuk kaartje te schrijven, zoals bijvoorbeeld de geschiedenis etcetera. Eventuele informatie zou je kunnen op zoeken op Wikipedia. Een fles drank doet het altijd wel goed en zal sowieso in de smaak vallen ;).

Dit waren dan mijn tips! Zelf heb ik alle cadeau's gelukkig al bij elkaar, maar mocht je nog last minute moeten shoppen zal je wellicht baat hebben bij dit artikel. Mocht je meer willen weten over Overhemden.com, kan je hier nog een leuk interview lezen.

Wat is jouw gouden tip?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

5 opmerkingen

 1. Hele leuke ideetjes! Ik vind een leuk boek ook altijd een goede, maar dan moet die man wel van lezen houden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeau ideeën! :) Dit jaar met Sinterklaas heb ik mijn vriend een ticket naar Ekdoms Winter BBQ cadeau gegeven, ik kwam het tegen op internet en heb meteen twee kaartjes besteld, heel spontaan. Om 6 uur 's ochtends begon het en we hadden beide geen idee wat we ervan konden verwachten maar het was super gezellig haha! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk lijstje! Een cadeautje voor een man kopen is en blijft lastig..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk! ik vind het nogal moeilijk soms om iets te verzinnen hahahah!

  BeantwoordenVerwijderen