5x artikel ideeën | Inspiratie

Van de week had ik er moeite mee: artikelen schrijven. Ik heb het eenmaal drukker dan normaal en dat is flink te merken. Het lukte mij toch nog om The Geek Tag erop te knallen. Ik kreeg van Iris het verzoek om haar inspiratie te geven. Wellicht hebben meerdere er wat aan, dus ik heb 5 artikel ideeën voor jullie bij elkaar gesprokkeld!1. EEN ARTIKEL MET TIPS
Zoals deze dus. Haha! Nu even serieus. Artikelen met tips doen het altijd goed en het duurt niet lang om zo'n artikel in elkaar te flansen. Je zou een artikel kunnen schrijven over jouw Netflix tips, tips om gemotiveerd te blijven, tips om inspiratie op te doen, recepten tips, tips om 's ochtends niet meer te snoozen, ga zo maar door. (mocht iemand tips hebben om 's ochtends niet te snoozen: please let me know)

2. VUL EEN TAG IN
Wat ik onlangs ook heb gedaan. Ik had even geen inspiratie voor een artikel. Ik had wel nog wat producten liggen om uit te testen, maar als je elke werkdag stage loopt van 8 tot 5 en daarna nog gaat sporten, is er 's avonds geen tijd om foto's te maken. Een tag is daarom lekker makkelijk én leuk! Ik heb dus onlangs The Geek Tag ingevuld, maar er zijn zo veel leuke tags online te vinden! Zelf houd ik een mapje bij op Bloglovin' met tags die ik ben tegengekomen op andere blogs die ik zelf ook ooit nog eens wil invullen. Als ik even geen inspiratie heb, pak ik dit mapje erbij en invullen maar!

3. MIJN EERSTE KEER...
Oké, dit klinkt best verkeerd. Maar wat ik hiermee bedoel zijn artikelen over je eerste ervaringen! Eerste keer achter het stuur, eerste keer bloed doneren, eerste keer op vakantie zonder ouders etcetera etcetera. Bij mij doen 'Mijn eerste keer...' artikelen het aanzienlijk goed. Het is namelijk persoonlijk en mensen vinden dat leuk. Je lezers leren je beter kennen en hebben leuk leesvoer.

4. PERSOONLIJKE UPDATE
Heb je al even niet meer van je laten horen in de zin van hoe het met je gaat? Gooi een persoonlijke update erop! Vertel hoe het nu gaat met je opleiding of op je werk, hoe het ervoor staat met je blog en wat je toekomst plannen zijn. Ook zo'n artikel schud je zo uit de mouw. Tenzij je een hoop te vertellen hebt, natuurlijk.

5. WISHLIST
Kerst komt eraan, dus ook jij hebt vast een verlanglijstje gemaakt. Deel hem met je lezers! Wie weet kunnen zij weer inspiratie halen uit jouw wishlist. En het is een stille hint voor degenen die nog niet weten wat ze voor je moeten kopen ;).

Dit waren dan mijn ideeën/tips! Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. (Iris: graag gedaan, mijs.) Mochten jullie nog tips hebben: laat ze achter in de comments!

Heb jij nog tips?

Liefs,
Chelsey

14 opmerkingen

 1. Alle 5 leuk om te lezen dus goede tips als je het mij vraagt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn inderdaad goede en leuke tips! Ik denk dat ik een keer zo'n 'mijn eerste keer' artikel ga schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tips! Ik vind persoonlijke updates altijd erg leuk om te schrijven <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een handige tips! Die eerste keer...-artikelen heb ik nog nooit geschreven, maar echt een leuk idee. Ik vind zelf artikelen over gekke zoekwoorden ook altijd onwijs leuk, helaas kan dat maar eens in de zoveel tijd haha, tenzij je echt mega veel gekke hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad ook een goede! Jammer genoeg heb ik ook niet altijd even gekke zoekwoorden. Maar die ga ik wel onthouden!

   Verwijderen
 5. Leuke ideeën! Deze sla ik even op als ik een keer zonder inspiratie zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd leuk om te zien waar andere weer inspiratie van halen. Het geeft mij ook altijd weer nieuwe ideeën en inzichten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vriendelijk bedankt mijs. Ik vind je idee voor ‘mijn eerste keer’ wel oprecht heel leuk, daar ga ik zeker een keer iets mee doen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk mijs. Ben benieuwd naar jouw eerste keer artikeltjes. Kusjesssss.

   Verwijderen
 8. hahahah ik moest zo hard lachen toen ik dat; mijn eerste keer; las. Ik dacht precies het zelfde! Maar idd hele goeie tips! Soms best handig om inspiratie op te doen bij anderen!

  lieeefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk die van mijn eerste keer!! Die ga ik onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk artikel en zeker handig voor mensen die het druk hebben!
  Knap dat je jouw blog nog zo goed op orde houdt, ondanks je stage en het sporten!

  Keep going!

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen