10 questions about blogging | Tag

Als ik aan iemand vertel dat ik een blog heb, krijg ik vaak dezelfde vragen. Esmeé heeft daarom een tag bedacht, genaamd '10 questions about blogging'. Ik kwam deze tegen en stond te popelen om hem ook in te vullen. Zet een lekker kop thee voor jezelf, neem er een lekker koekje bij en ga ervoor zitten!

Bron: Pixabay

1. WANNEER BEN JE JE BLOG GESTART EN WAAROM?
Het begon allemaal in september 2014... klinkt lekker dromerig haha. Ik ben dus in september 2014 begonnen met Life as Chelsey, máár daarvoor heb ik websites gemaakt op Zikle (bestaat helaas niet meer). Na het overlijden van mijn vader was ik gestopt met die websites, maar na een aantal jaar begon ik het toch te missen. Bloggen sprak mij daarom enorm aan. Zodoende ben ik Life as Chelsey begonnen en heb er absoluut geen spijt van <3.

2. WEET JE NOG WAT JE EERSTE BLOGPOST WAS?
Ja, alsof het gister was! Ik schreef een artikel over het concert van The Script in het Paradiso. Hier was ik zo enthousiast over, dat ik wilde dat dit mijn eerste blogpost zou worden. Het artikel kan je hier lezen, mocht je nieuwsgierig zijn.

3. WELKE COMMENT IS JE HET MEEST BIJGEBLEVEN? 
Dit vind ik een lastige. Ik heb door de jaren heen diverse mooie comments mogen ontvangen. Uiteraard ben ik blij met elke comment die ik krijg. Artikelen over mijn vader krijg ik altijd mega lieve reacties op. Ik heb zelfs ooit een mailtje gehad van iemand die steun vond in mijn artikelen. Dat vond ik prachtig.

4. WAT WAS HET EERSTE PRODUCT DAT JE OOIT VOOR JE BLOG ONTVING?
Mijn eerste échte samenwerking voor mijn blog was met Sans-Online! Ik mocht wat uitzoeken en daarover wat schrijven. Dit was mijn eerste samenwerking en ik was over the moon. Daarna heb ik nog diverse samenwerkingen gehad. Maar het eerste product, als in beautyproduct, dat ik ooit heb mogen ontvangen was een handcrème van Decubal!

5. WAT IS HET TOFSTE DAT JE OOIT DANKZIJ JE BLOG HEBT MOGEN DOEN?
Ik mocht een keer onder de zonnebank bij Sunday's in Alkmaar! Dit was mijn eerste keer onder de zonnebank, dus ik was super benieuwd. Binnenkort krijg ik wimperextensions, dat vind ik ook heel tof!

6. WAT WAS JE GROOTSTE BLOG-BLUNDER?
Eerlijk? Volgens mij heb ik (nog) geen blog-blunder gehad. Misschien de headers die ik voorheen gebruikte op mijn blog. Gewoon afschuwelijk, haha! 

7. WORD JE VAAK DOOR LEZERESSEN AANGESPROKEN OP STRAAT?
Ik ben op mijn werk één keer aangesproken, maar dat was ook de eerste en enige keer tot nu toe. 

8. WAT VIND JE HET LEUKST AAN BLOGGEN?
Dat ik mezelf kan uiten. Voordat blogde, was ik een vrij onzeker meisje. Ik merk dat ik door mijn blog zelfverzekerder ben geworden. Ik durf vooral meer. Daarnaast vind ik het tof dat ik veel mede-bloggers heb leren kennen. 

9. WAAR HOOP JE DAT JE BLOG OVER VIJF JAAR STAAT?
Aan de top, duh. Haha, nee nu even serieus. Ik hoop natuurlijk nóg meer unieke bezoekers per maand naar binnen te kunnen slepen. Daarnaast hoop ik dat ik over vijf jaar nog steeds mensen kan inspireren met mijn blogposts of gewoon kan vermaken. Verder ben ik eigenlijk gewoon tevreden met hoe het nu gaat, maar een paar volgers erbij is natuurlijk niet verkeerd :).

10. WAT IS JOUW ULTIEME TIP VOOR BEGINNENDE BLOGGERS?
Doe het niet enkel voor de gratis spullen geld, ladies & gents. Nu ben ik niet om die reden begonnen, maar ik krijg toch regelmatig de vraag op social media over hoe ik aan samenwerkingen kom. Als je het enkel daarvoor doet, stop er dan alsjeblieft mee. Je verdoet je tijd. Je moet bloggen, omdat het je passie is. Omdat je van teksten schrijven houdt. Omdat je van fotografie houdt. Omdat alles wat met online content te maken heeft jouw interesseert. Niet voor de gratis spullen en geld. 

Dit waren dan de vragen uit de '10 questions about blogging' tag! Vond jij het ook een leuke tag? Neem hem dan vooral over op je eigen blog en laat het mij weten als je hem ook gaat invullen. Ben benieuwd naar jullie antwoorden!

Wat vind jij het leukst an bloggen?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Leuke tag! Misschien ga ik die overnemen :D Ik vind het allerleukste aan bloggen het ontdekken van allerlei nieuwe merken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag! Ah, die samenwerking met Sans-Online heb ik ook gehad hahaha! Ik weet nog precies wat ik toen heb uitgezocht, een hele warme trui die nog steeds mijn lievelings is <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke tag! Deze ga ik ook een keer doen, zo leuk. En de laatste vraag (en vooral je antwoord) is zo waar, als je het niet leuk vindt en alleen gratis dingen wil, kan je beter stoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw wat een superleuke tag!! Ik ga hem zeker overnemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach samenwerkingen, als je daarvoor gaat, ben je stupid bezig! Ik noem deze gewoon plat ‘bloghoeren’. Ik zeg altijd zo, als ze mij het waard vinden, dan komen ze vanzelf wel.

  Ik blog nu denk ik op en af ook al weer vanaf 2012, aan de top hoef ik niet te komen, ben wat dat betreft weer te lui! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke tag! 1-tje om een keer over te gaan nemen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen