Ultimate Doutzen's Stories | Review

Onlangs is de nieuwe Hunkemöller collectie uitgekomen in samenwerking met Doutzen Kroes: Doutzen's Stories. Ik zat op mijn laptop af te tellen totdat het 12 uur 's nachts was, zodat ik als één van de eersten een setje kon bestellen uit deze collectie. We werden op social media in ieder geval goed lekker gemaakt met alle mooie shots. De keuze was moeilijk, zo veel mooie setjes! Uiteindelijk heb ik toch het Ultimate setje in mijn winkelmandje gegooid en die ga ik vandaag aan jullie showen!De bh is een voorgevormde beugel bh in het model Delicious Demi. Dit is ook één van mijn Sexy Shapes. Daarnaast heeft de bh ook onwijs mooie kanten details. Op de cups zitten kleine steentjes. In het midden zit een strikje met daaraan de 'D' voor Doutzen. De zijkant van de bh is ook heel pretty. Veel kanten details. Hou ik van!
Ik heb naast de Ultimate bh ook de string aangeschaft. Wederom is deze ook heel mooi met kanten details en steentjes. En toen zag ik de achterkant. Wauw! Op de achterkant vind je een strikje met weer de 'D'. Heel mooi!Het is dus een setje zoals ik ze gewend ben van Hunkemöller: prachtig! De bh zit als gegoten en ik voel mij er helemaal top in. De gehele collectie van Doutzen's Stories vind ik zo mooi. Ik heb er alweer een paar op mijn verlanglijstje gezet hoor! Het zijn bijzondere, maar vooral prachtige, setjes. Mocht je de collectie nog niet gezien hebben, surf dan even snel naar de webshop van Hunkemöller!

Ultimate bh Doutzen's Stories €34,99, Ultimate string Doutzen's Stories €14,99 verkrijgbaar bij Hunkemöller.

Heb jij al een setje uit deze collectie?

Liefs,
Chelsey

16 opmerkingen

 1. Jaaa mooi! Vooral die details, zoals dat strikje op de achterkant vind ik echt te leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze collectie echt heel mooi! Heb zelf een kimono mogen ontvangen en vind het echt prachtig allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwww wat een prachtig setje zeg! Heel mooi die kanten details, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi setje zeg! Ik zelf koop ook altijd bij de hunkemöller, stelt eigenllijk nooit teleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh dat ziet er wel heel erg mooi uit, vind het een heel mooi setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prrrrrrrrrrrrrachtig! Ik heb een Doutzen sportset! Maar hier zou ik ook nog wel een setje van willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer zo'n mooi setje! Goeie smaak heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh zo'n prachtig setje is dit! Ik heb de kimono ontvangen van de Doutzen's collectie en ik ben net zo enthousiast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi setje heb je gekocht! Vind de collectie echt heel erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Pretty hoor! Ik vind dit setje echt geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oeh ja! Dit is ook een van mijn favorieten. Ik was op de lancering en ik vind alle setjes mooi. Zelf heb al twee setjes thuis, ik vind alles prachtig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super mooi setje! Ik kan niet wachten tot ik na m'n zwangerschap ook weer wat moois aankan :-)

  BeantwoordenVerwijderen