Mijn eerste ervaring met hairextensions van Glamour Your Hair | Review

Zoals jullie aan de titel kunnen zien, heb ik weer een 'mijn eerste ervaring...' artikel voor jullie. Ik mocht van Glamour Your Hair hairextensions ontvangen. Hiervoor heb ik nog nooit hairextensions gebruikt, dus ik was hier wel erg nieuwsgierig naar. Vooral omdat ik zelf niet bepaald dik haar heb en heb het onlangs zelfs wat korter laten knippen. Hoe zal lang en voller haar mij staan? Ik ben de hairextensions gaan uittesten en vertel vandaag aan jullie mijn bevindingen!''Wat voor extensions kan ik het beste nemen?'', ''Hoeveel banen?'', ''Welke kleur?!'' waren onder andere vragen die meteen door mijn hoofd schoten. Gelukkig zijn ze bij Glamour Your Hair zo aardig om je op weg te helpen. Top service! Ik kon het beste voor clip in extensions gaan en mocht een foto sturen van mijn haar, zodat zij de juiste kleur konden uitkiezen voor mij. Uiteindelijk ben ik dus gegaan voor 7 banen clip in extensions in de kleur 'light brown'. Is het een match in heaven of een hell no?


Zoals ik de extensions in de verpakking kon zien, zagen ze er goed uit. Volgens mij moet de kleur wel goed zijn! Mocht de kleur toch niet goed zijn, zou ik ze eventueel terug kunnen sturen mits de haarstukken niet van het karton verwijderd zijn. De extensions zitten ook in een netje, zodat alles mooi blijft. Ik heb dus gekozen voor 7 banen, 17 clips. Glamour Your Hair zegt dat hun haar gemaakt is van met keratine geconditioneerde vezels. Oftewel: het haar zou niet van echt haar te onderscheiden zijn. Daarnaast kan je het haar stijlen, wassen en zelfs snijden. De extensions zouden je ook lengte en volume moeten geven. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!Hieronder heb ik de extensions uit het netje gehaald en laat ik de clips aan jullie zien. De extensions zijn best lang voor mijn doen, namelijk 45 cm! Het haar voelt ook niet 'nep' aan. Tijd om ze in te doen!HOE BEVESTIG JE CLIP IN HAIREXTENSIONS?
Bij de hairextensions kreeg ik een handig foldertje waarin uitgelegd staat hoe je de 7 banen clip ins bevestigd. Onderstaande heb ik letterlijk overgenomen uit de folder.

1. Begin onderin je nek, ongeveer 2 cm boven de haagrens.
2. Steek de rest van je eigen haar op met een clip of een speld. Zorg dat je telkens 2 cm eigen haar tussen de banen overhoudt. Open de clips van de baan die je gaat plaatsen.
3. Schuif nu de clips op de scheiding en druk dee dicht.
4. Verdeel de banen over je hele hoofd. De 2 smalste banen plaats je aan de zijkant van het hoofd, vlakbij je slaap.
5. Wanneer je merkt dat er een opening zit, dan kun je dit gemakkelijk corrigeren door de clip te openen, op te tillen en deze weer opnieuw te sluiten.

Nou, piece of cake toch? Ik ben het eerst zelf gaan proberen, maar merkte al snel dat dat nog best lastig kan zijn. Vooral als het de eerste keer is dat je hairextensions gebruikt. Daarom schakelde ik mijn moeder in. Zij heeft, zoals hierboven beschreven, de clip ins bevestigd op mijn hoofd. We hebben alleen niet alle banen erin gekregen, er bleef namelijk 1 baan over. De eerste foto is mijn eigen haar, niet erg lang dus. Op de tweede foto zijn de clip ins bevestigd en zie je heel goed de lengte. Ten slotte heb ik op de derde foto mijn haar gestyled en zie je het eindresultaat.
CONCLUSIE
Wauw! Ik voel mij net een elf uit Lord of The Rings. En dat is positief natuurlijk, haha! De kleur is ook een perfecte match. Ik was best bang dat de kleur niet overeen zou komen, maar dat was uiteindelijk niet nodig. Ondanks ik 1 baan er niet meer in kreeg, vind ik het resultaat alsnog mooi. Ik kreeg meteen van iedereen complimentjes! Het inbrengen van de clip ins vond ik zelf wel lastig, maar ik denk dat hoe vaker ik het doe, des te handiger ik erin zal worden. Oefening baart kunst! Ik ga zo nu en dan er gewoon mee 'spelen'. Stijlen, krullen, het kan allemaal namelijk. Hierbij kan ik dus zeggen dat mijn eerste ervaring met hairextensions top is!

De Clip In 7 banen zijn verkrijgbaar in 14 kleuren. Tijdelijk van €49,95 voor €39,96. 

Gebruik jij wel eens hairextensions?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking, dit beïnvloedt mijn mening niet. 

18 opmerkingen

 1. Hahaha Chelsey: ''Wauw! Ik voel mij net een elf uit Lord of The Rings''. Hier moest ik echt zo hard om lachen. Maar staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Mijn inner nerd is showing again :P. Dankjewel Simone! <3

   Verwijderen
 2. Wat super tof! Het staat je heel erg goed <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Guuuuuurl je bent de real influencer, het staat je zo mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw chels! Wat een lengte je haar en die kleur is ook echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Chelsey! Ik had ook een paar besteld alleen mijn kleur zit er helaas niet bij :( Ik heb met mijn highlights ook wel een beetje allergaartje kleur hoor haha. Daardoor zag het er nep uit en heb ik ze terug moeten sturen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had de eer om ze in te doen bij je en wauw wat zag dat er mooi uit zeg,je kon niet zien dat het nep haar is,wij zijn iig om!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow wat vet om eens zo'n lengte te proberen! Ik vind dat je de overgang nog wel een beetje ziet, maar als je het haar krult zal dat waarschijnlijk al minder opvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oooooh nu pas valt bij mij het kwartje,... daarom moest ik aan je wennen! Ik vind het er echt zo natuurlijk uitzien, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het geweldig! Het staat je zo mooi. Ik zou het zelf ook wel gaaf vinden maar omdat ik echt hardcore krullen heb, denk ik dat het lastig wordt om extensions te vinden die daar perfect bij matchen. Bij jou vind ik het zo mooi! SO pretty ❁ ❁ ❁

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh wat gaaaaf lang haar! Staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen