Kruidvat Catch & Shine Cold Pressed Soaps | Review

Kruidvat heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd genaamd Catch & Shine. Deze collectie is limited edition en betreft twee ranges beauty musthaves. Er is keuzen uit badbruisballen in de vorm van cupcakes en cold pressed zeepjes. De collectie is betaalbaar, leuk om cadeau te geven (hallo Sinterklaas en Kerst!) en natuurlijk ook leuk om te krijgen. Ik mocht een aantal zeepjes ontvangen en ga vandaag aan jullie vertellen wat ik ervan vind!De zepen uit de Catch & Shine Cold Pressed Soaps collectie zijn handgemaakt, betreffen essentiële oliën, natuurlijke ingrediënten en is rijk aan shea butter. Klinkt al heel goed, toch? Deze zeepjes zouden je droge winterhanden weer helemaal zacht moeten maken. Nu ben ik iemand die in de koudere maanden altijd last heeft van een droge huid, dus dit gaan we eens testen! Ik heb maar liefst 5 zeepjes mogen ontvangen. Ik ga ze niet stuk voor stuk uitgebreid behandelen, want jullie begrijpen na 1 zeepje vast wel hoe het werk en dergelijke :).

Lavender Lust
Ik begin gewoon meteen met mijn favoriet, namelijk 'Lavender Lust'. Producten met lavender schreeuwen gewoon mijn naam. Ik houd echt van die geur! Toen ik het zeepje uit de verpakking haalde, kwam de geur meteen op mij af. Ik heb mijn handen ermee gewassen en oh, die geur!!! Mijn handen werden ook heerlijk zacht en hij schuimt goed onder de kraan.


Fresh Cut
Deze zeep ruikt heerlijk naar citroen! Lekker fris.


Fruity Fruit
Dit zeepje is, zoals de naam al weggeeft, heel fruitig. Dat ruik je ook echt! Persoonlijk hou ik qua zeep meer van de frissere geuren.


Season Orange
Sinaasappel en citrus is waar dit zeepje naar ruikt. Een heerlijke, lichtfrisse, geur. Hou ik van!


Citrus Blast
Last, but definitely not least, Citrus Blast! Sinaasappel en mandarijn zijn de twee geuren die ik het meest ruik. Heerlijk fris! Ik vind hem er ook heel leuk uitzien. Deze zeep betreft ook havermout, best geinig! (En nee, ik zou de zeep niet opeten als ik jou was!)


Ondanks ik flink heb moeten worstelen met de verpakkingen, vind ik de zeepjes erg fijn! Ze zien er ook heel leuk uit en zijn betaalbaar. Leuk om cadeau te doen, dus. Je kunt gemakkelijk een leuk cadeausetje samenstellen met producten uit de Catch & Shine collectie van Kruidvat. Ik ben in ieder geval wel van plan om wat zeepjes cadeau te doen aan familie en vrienden. Zij kunnen ze vast ook wel waarderen!


De Catch & Shine Cold Pressed Soaps zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €1,99 per stuk. LET OP: ze zijn enkel verkrijgbaar t/m week 50! 

Heb jij al producten geprobeerd uit de Catch & Shine collectie?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft producten die ik heb gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

5 opmerkingen

 1. De zeepjes zijn fijn hé! Ze ruiken heel erg lekker <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh Fruity fruit en Season orange lijken me heerlijk! Ik vind de zeepjes er al super leuk uit zien haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de zeepjes ook super fijn! De lavendel variant ligt op dit moment in mijn badkamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lavendel lijkt mij ook heel erg lekker! Leuke review

  BeantwoordenVerwijderen