Kraagjes van Freequent | Fashion

We kennen allemaal vast de kraagjes trend wel. Je trekt een blouse aan onder je trui en laat de kraag er net bovenuit komen. Ik ben er ook fan van! Toch kan het best een gedoe zijn met laagjes. Ik was voor mijn stage opzoek naar blouses met een kraag, toen ik van Smit Mode wat leuks mocht uitzoeken op hun webshop. Smit Mode verkoopt merken als Gerry Weber, Tom Tailor en Nikkie. Ik mocht twee kraagjes van het merk Freequent ontvangen die heel goed van pas komen. Vandaag laat ik ze aan jullie zien!

Zoals je wellicht hebt kunnen zien, zijn het 'losse' kraagjes. Ik wilde deze al graag hebben, omdat dat toch makkelijker is met laagjes. Je kan gemakkelijk elke trui eroverheen gooien. Ik zou in eerste instantie een kraagje krijgen van Jane Lushka, maar deze was niet meer op voorraad. Daarom mocht ik niet één, maar twee kraagjes van Freequent in ontvangst nemen! Stiekem vind ik deze ook veel leuker.


Ik vind deze kraagjes leuker, omdat ze nét wat meer details hebben. We beginnen met het zwart-witte kraagje. Het kraagje zelf is zwart, maar heeft dus nog een witte kraagje die eronder uit steekt. In het midden heeft hij nog een zwart knoopje. De voorkant is simpel en de achterkant is iets korter. Aan de zijkant kun je het kraagje strakker of losser maken. Wel handig, want beide kraagjes zijn one size!
En dan het witte kraagje. Deze heeft op de voorkant wat meer details. Het kraagje is ook net anders. Hij is wel iets tuttiger, maar staat vast heel leuk onder een trui met bijvoorbeeld een Vh-hals. De achterkant van dit kraagje is, net als het eerste kraagje, korter aan de achterkant en aan de zijkanten kun je hem strakker of losser maken.
Hieronder draag ik de kraagjes onder een grijze trui. Ik had even geen andere trui (goed excuus om er binnenkort eentje te gaan shoppen dus), maar ik vind ze hieronder ook heel leuk staan! Wat vind jij?


Deze kraagjes ga ik vaak dragen, omdat ik graag net gekleed ga naar mijn stage. Ik kan ze gemakkelijk onder een trui dragen, wat ook comfortabel is. En ook geen gedoe met laagjes! Ik weet niet welk kraagje ik het leukst vind, ik vind ze allebei namelijk heel leuk! Maakt een comfortabele outfit toch een stuk netter.


Freequent blouse collar-box in Offwhite & Zwart kosten €29,95 per stuk en kun je bestellen bij Smit Mode. 

Welk kraagje vind jij het leukst?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

14 opmerkingen

 1. Super leuk! Handig én inderdaad comfortabel! Als je zo'n volledige blouse onder je trui aantrekt zit het allemaal zo strak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super handig! Ik vind het witte kraagje heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kraagjes dit, staat je leuk! Ik heb zelf een kraagje van AliExpress maar vind het nog een beetje lastig om te dragen haha, heb het gevoel dat het niet bij me past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het witte kraagje is zo leuk! Puntige kraagjes zijn niet zo mijn ding. Ik vind het ook super leuk om kraagjes onder mijn truien te dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit soort kraagjes zijn zo leuk! Ik heb zelf een truitje met een zwart kraagje met witte stipjes erop ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind ze erg leuk! Kan een simpele trui ineens een hele andere look geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Súper leuk! En zit ook niet zo stijfjes als een blouse onder je trui, vind dat nooit fijn haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou dit zelf nooit dragen maar het staat je leuk! Wel fijn dat je dan niet zo'n klamme blouse hebt hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk zeg Chelsey! Ik vind het er erg leuk uit zien! En het maakt je outfit echt idd binnen 2 sec super chique uit zien! LOVE IT! Mijn favo is wel de witte; die andere vind ik iets minder pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw! Mooi hoor. Het ziet er onwijs leuk uit, het staat je goed ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh het zwart/wit kraagje is echt super! Ik ben momenteel wel van de Gerry Weber! Die hebben voor mijn leeftijd best toffe kleding! Mijn moeder kocht recent een prachtige tas van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen