Doutzen's Stories Supreme lingerie | Review

Ik weet wat je denkt: heeft ze nou wéér een nieuw setje gekocht bij de Hunkemöller?! Het antwoord is JA! Het liefst kocht ik gewoon alles van de Doutzen's Stories collectie, maar dat laat mijn portemonnee helaas niet toe. Elke keer als ik een aankoop doe bij Hunkemöller, krijg ik weer €5 shoptegoed. En zodra er korting is, dan moet het geld rollen! Dit keer ben ik gegaan voor de Supreme beha en string. Omdat jullie lingerie reviews leuk vinden (en ik verslaafd ben aan mooie lingerie) ga ik hem weer met jullie delen!Ik wil eerst even iets duidelijk maken: Hunkemöller had onlangs weer een foto van mij gerepost op hun Instagram en daardoor kreeg ik wat DM's met klachten over mijn 'onrealistische maten'. Ik wil daarom even zeggen dat alle lichamen anders zijn en dat een cup C70 met XS wel degelijk kan! Cup C hoeft niet meteen te betekenen dat je mega boobs hebt. Het gaat vooral om de omvang. Ik heb mijn maat laten opmeten door mijn nicht in een lingeriewinkel, dus ik draag absoluut niet de verkeerde maten. Zo, nu dat duidelijk is gaan we door naar de daadwerkelijke review!

De beha is een Delicious Demi model, wat één van mijn Sexy Shapes is. Daarom koop ik graag beha's in dit model. Ze zitten namelijk al-tijd goed bij mij! Daarnaast vind ik de beha ook echt prachtig. Vooral de achterkant is speciaal: deze heeft kanten details. In het midden zit een zwart strikje met 'D' van Doutzen. De zijkanten zijn ook mooi afgewerkt met kant. Love it <3.De details van de string zijn ook erg mooi. Past perfect bij de beha! In het midden zit, net als bij de beha, een zwart strikje met de 'D'. Ik vind het wel prettiger dat deze aan de voorkant zit. Het strikje met de 'D' zit bij het andere setje die ik onlangs kocht, het Ultimate setje, namelijk aan de achterkant. Als je een strakke broek draagt, voel je dat wel eens zitten namelijk.


Wederom een prachtig setje waar ik onwijs blij mee ben. De beha zit, zoals gewoonlijk, perfect en voel mij onwijs goed in dit setje. Vooral de achterkant maakt dit setje heel speciaal. Voorlopig ga ik even niet meer kopen (want: Sinterklaas en Kerst), maar ik kan wel al verklappen dat ik een setje heb besteld om cadeau te doen aan mezelf.


Voorgevormde beugel beha Supreme Doutzen, €34,99 & string Supreme Doutzen €14,99 koop je bij Hunkemöller

Heb jij al iets gescoord uit de Doutzen's Stories collectie?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. My gooood heb je serieus klachten gehad in je DM's, wat bizar zeg! En ohja haha, als er iemand Hunkemoller-verslaafd is, ben jij het wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar dat ze je helemaal gingen berichten! Vervelend, ik vind het een prachtig setje. Ik heb er vrijdag ook een gescoord! <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het sloeg echt nergens op. Heb ook nergens op gereageerd toen, want ik weet zelf wel beter. Maar wilde het toch even benoemen! Oehh, love Hunkemöller! <3

   Verwijderen
 3. Weer een setje! Zooo leuk! Ik heb afgelopen weekend de roze uit de Doutzen collectie gekocht, maar stiekem wil ik ook nog meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig setje weer! Zo'n mooie collectie dit. En wat gek van die berichten joh.. maten kunnen inderdaad bij iedereen er anders uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt een prachtig en sexy setje, deze zou ik ook zeker wel willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Chelsey, kan het zijn dat je een lichtelijke lingerie verslaving aan het creëren bent? Wil je er over praten?
  Al geef ik je wel gelijk, het is een onwijs mooi setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat raar dat mensen je berichten gingen sturen over je maten haha :'). Maar dit setje is wel prachtig zeg, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben verliefd op dit setje! Zo mooi en chique!

  BeantwoordenVerwijderen